VELIKI PROBLEM ZA JOKIĆA I DENVER: Majami u finalu sa OGROMNIM pojačanjem!

Autor:

Sport

30.05.2023

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajni šuter Hita počeo sa treninzima.

VELIKI PROBLEM ZA JOKIĆA I DENVER: Majami u finalu sa OGROMNIM pojačanjem!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Košarkaš Majamija Tajler Hiro mogao bi da bude spreman da nastupi u velikom finalu NBA lige protiv Denver Nagetsa i Nikole Jokića.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Džoš Hart i Tajler Hiro

Isprva se mislilo da sjajni šuter, koji je doživeo manji prelom u šaci, neće biti spreman za utakmice protiv franšize iz Kolorada, ali je produžetak finalne serije Istočne konferencije povećao šanse da ga tamo ipak vidimo.

Tako barem prenosi pouzdani Kris Hajns. Naime, Hiro je već poćeo sa treninzima, te da bi mogao da bude spreman već za treću utakmicu protiv Nagetsa.

 

 

Podsetimo, Tajler je doživeo frakturu u desnoj ruci tokom prve utakmice prve runde plej-ofa protiv Majamija i od tada na ruci nosi steznik koji je nedavno skinuo, ali i dalje mu nije dozvoljeno da šutira. Amerikanac se povredio 16. aprila i predviđeno je da će odsustvovati četiri do šest nedelja.

Hiro je ove sezone u proseku beležio 20 poena, 5,4 skokova i 4,2 asistencije, te je tako predstavljao važan šraf na ofanzivnom delu terena ekipe Erika Spolstre.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading