ZAVRŠENO! Marko Nikolić POTPISAO!

Autor:

Sport

30.05.2023

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trofejni stručnjak potpisuje ugovor.

ZAVRŠENO! Marko Nikolić POTPISAO!

Foto: Starsport

Marko Nikolić

Nadali su se navijači Partizana da bi Marko Nikolić, posle tmurne superligaške sezone, najgore u novijoj istoriji crno-belih, mogao da se vrati u Humsku i bude deo tima koji će posrnulog srpskog velikana izvući iz enormne krize na svim frontovima.

Umesto toga, trofejni stručnjak odlučio je da prihvati ponudu sa Bliskog istoka i potpiše ugovor sa Šabab Al Ahlijem iz Dubaija!

Nikolić nije mogao da odbije unosnu ponudu ovog kluba iz prestonice Emirata, parafiraće jednogodišnju saradnju, a po ugovoru će dobiti novac, kako "Mozzart sport" saznaje, kakav ne bi dobio ni u jednom evropskom timu.

Tako će čovek koji je poslednji doneo "duplu krunu" crno-belima pokušati da sa još jednim klubom u karijeri ispiše novo poglavlje.

Republika

Foto: Starsport

 

Podsetimo, Marko je bio bez posla od odlaska iz moskovske Lokomotive, dve godine je bio bez angažmana, a više puta je naglašavao da jedva čeka nove izazove.

Njihov gradski rival Dinamo, želeo je Nikolića na klupi umesto još jednog Srbina Slaviše Jokanovića, ali su "policajci" odugovlačili i nije došlo do dogovoara. Pošto se u Partizanu nije nazirao izlazak iz posrnuća, odbio je opciju da treći put sedne na klupu "parnog valjka" do nekih srećnijih vremena.

Nikolićeva budućnost je u Dubaiju, u sjajnom klubu za tamošnje prilike, šampionu UAE (završio tri boda ispred Al Aina), koji je do pre nekoliko sedmica vodio Leonardo Žardim. Taj detalj svedoči koliko ga novi poslodavci cene, jer su bivšeg trenera Monaka zamenili baš Srbinom.

Pred Srbinom je izazov da se plasira u Ligu šampiona Azije, a u tome će mu pomoći strašan igrački kadar koji čine: Brazilci Gustavo, Renan, Belgijanac Denajer, Argentinac Katabrija...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading