ŽIVIMO U ŠUMI KAO GORŠTACI: Gagi Jovanović i Branka Pujić pronašli mir daleko od gradske vreve

Autor:

Zabava

30.05.2023

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati glumački par ističe da im prija boravak u prirodi, na relaciji Zemun - Zlatibor - Herceg Novi.

ŽIVIMO U ŠUMI KAO GORŠTACI: Gagi Jovanović i Branka Pujić pronašli mir daleko od gradske vreve

Foto: ATA Images

Gagi Jovanović i Branka Pujić

Odlučili smo da imamo mir, da živimo u skladu s prirodom i budemo u prirodi. Ovako glumački par Dragan Gagi Jovanović i Branka Pujić objašnjavaju odluku da život nastave daleko od gradske vreve. Mada nisu sasvim napustili dom u Zemunu, većinu vremena provode na Zlatiboru, gde, kako kažu, žive u šumi kao gorštaci. Oboje vole miris mora, pa je i boravak na primorju, u kući u Herceg Novom, neizostavan.

Kao razloge zbog kojih su mir pronašli na planini, skriveni od znatiželjne javnosti i bliceva paparaca, Gagi navodi i to što moderan život podrazumeva da svi igraju neke uloge.

- Svi su neko drugi, užasno im je važno kako ih vide drugi. Umetnost je došla u problematičan period, skoro da je biznis, a ne umetnost. Sve te neke stvari su me udaljile od modernog - kaže glumac, koji je nedavno završio snimanje filma "Kruna", u kojem tumači kralja romske muzike.

Republika

Foto: instagram.com/_blejzmodesti

 

Kako je ispričao u emisiji "U krugu porodice", zajedno sa suprugom Brankom shvatio je da treba u svoj život da unesu promene.

- Pomislio sam da će to biti teško, da se ona pomeri iz grada i ode u šumu, na planinu, da živi s nekim gorštakom tamo. Branki se to dopalo, napravili smo naš mali raj na planini. Moralo je tu da bude i mesta za primorje, Branka to mnogo voli, boravak kraj mora se podrazumeva - rekao je Jovanović i opisao kako provode dane:

- Ispod drvene kućice je prostor, tu je sto za bilijar, sto za stoni tenis, pikado, ima tu dosta sportova koji mogu da se igraju. Mnogo toga lepog je tu, ali šetnje su najlepše od svega.

Po ceo dan, kaže, slušaju ploče i uživaju u muzici, a Pujićeva ističe da je tek po odlasku na Zlatibor dobila priliku da pokaže koliko je vešta u kuhinji.

- Kuvam i spremam na smederevcu, tek sad doživljavam svoj vrhunac kulinarskog umeća. Mama me je učila da spremam pužiće, to ima specifičan ukus kad se peče na drva. Pohvali me, Dragane... - rekla je glumica kroz osmeh.

Republika

Foto: Promo foto

 

Oboje naglašavaju da žive u skladu s prirodom, kao i da im to neizmerno prija.

- Kad se najedemo projica, slušamo ploče. Imamo božanstvene kasete uz koje igramo. Nikad nismo toliko plesali kao na Zlatiboru - zadovoljna je Branka.

Nemam pametan telefon

Gagi je istakao da ga novac i slava ne zanimaju, kao i da nije poklekao pred trendovima koje nameće moderno doba.

- Ja sam sam sebi najveći kritičar, strog sam u tome. Izgubio sam želju za prikazivanjem, za novcem, za karijerom... Sve to što se desilo s pametnim telefonima me ne interesuje, ja i dalje imam onu najobičniju nokiju za poruke, to je to - kaže Jovanović.

U junu udaju ćerku Anđelu

Brankina i Gagijeva ćerka Anđela u junu će izgovoriti sudbonosno "da" dugogodišnjem izabraniku atletičaru Mihailu Dudašu, a pripreme za veliko slavlje uveliko su u toku. Lepe vesti potvrdila je i mlada glumica, koja retko govori o privatnom životu. Ipak, jednom prilikom je naglasila da s roditeljima ima otvoren odnos, pun topline i ljubavi, kao i da uživa kada je posete u Beogradu.

Republika

Foto: Instagram.co

 

- Mislim da je njima predivno, oni uživaju! Sada vole da dođu kod mene, onda ih ja sve služim, smestim, pokrijem ćebićima i pustim im neki dokumentarac na Netfliksu jer oni još ne znaju da koriste te stvari - rekla je jednom prilikom Anđela, uz šaljivu opasku da se ona rodila zrela, za razliku od njenih roditelja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Džonko

30.05.2023 22:02

BRAAVOO GAGI MAJSTORE... Da znaš da ti zavidim ali ja bi u Titel, na Tisu, pa pecanje i uživanje... 👏👏🙏