HIT NA INTERNETU: Svetski poznata Bijonse iskopirala kostim naše Branke Katić od pre 30 GODINA, mreže gore! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

31.05.2023

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica ponela identičnu kreaciju kao naša glumica svojevremeno.

HIT NA INTERNETU: Svetski poznata Bijonse iskopirala kostim naše Branke Katić od pre 30 GODINA, mreže gore! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

U poslednjih nekoliko godina nije retkost da svetske zvezde ponesu ili da do detalja iskopiraju stajling neke od naših poznatih ličnosti.

Internet i društvene mreže omogućile su da svaku objavu naših pevačica i glumica može da vidi bilo ko širom sveta, pa mnogi dizajneri i stilisti inspiraciju za svoje klijentkinje nalaze upravo u poznatim ličnostima koje nisu globalno prepoznatljive.

Tako je i u slučaju Bijonse, koja je trenutno jedna od najpopularnijih pop zvezda u svetu i nedavno je započela svoju najnoviju turneju "Renesansa". Publika je bila oduševljena scenografijom, kostimima i celokupnom produkcijom, a jedan detalj posebno je zapao za oko njenim fanovima iz Srbije.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Bijonse na turneji "Renesansa"

Naime, pevačica je za jedan blok obukla seksi bodi koji na sebi ima print ruku koje su joj prikrivale grudi i intimni deo tela, a u pitanju je kreacija brenda "loeve". Inače, gotovo identičnu haljinu nosila je davne 1994. godine naša glumica Branka Katić u filmu "Slatko do snova", u kojem je glumila sa Draganom Mirković.

Korisnici društvenih mreža su odmah uvideli sličnost između ova dva odevna komada i "optužili" Bijonse da je iskopirala našu čuvenu glumicu.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Branka Katić film Slatko do snova

E, Bijonse, da si živa i zdrava. Takvu haljinu je pre tebe nosila Branka još pre 29 godina! Kraljice Bej, kopiraš! Lepo je što svetske zvezde pronalaze inspiraciju u našim pevačima i glumcima - samo su neki od komentara na društvenim mrežama na kojima je ova fotografija postala viralna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading