DONETA ODLUKA: Poznato ko KROJI SUDBINU Partizanu i Željku Obradoviću!

Autor:

Sport

29.05.2023

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnici AdmiralBet ABA lige objavili su važne vesti.

DONETA ODLUKA: Poznato ko KROJI SUDBINU Partizanu i Željku Obradoviću!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Miloš Koljenšić iz Podgorice, Luka Kardum iz Splita i Denis Hadžić iz Pule sudiće drugi meč polufinala plej-ofa AdmiralBet ABA lige između Cedevita Olimpije i Partizana, saopšteno je na zvaničnom sajtu regionalnog takmičenja.

Partizan je u prvoj utakmici slavio 85:70, a drugi meč je na programu u utorak od 18 sati u Ljubljani.

Polufinalna serija igra se na dve pobede, a eventualna treća utakmica na programu je šestog juna u Beogradu od 20 sati. Šef stručnog štaba Partizana, Željko Obradović, nije bio zadovoljan i pored pobede protiv Cedevita Olimpije u prvom meču serije.

Razmišljam kakav bi rezultat bio da nije takva razlika u ofanzivnim skokovima - počeo je Željko Obradović sa izlaganjem posle utakmice i dodao:

- Nismo gradili koš, od samog početka bilo je tako. Pričali smo o tome, nije samo Omić koji je imao osam skokova u napadu, dolazili su igrači sa strane pomoći... Koncentracija, želja, volja... Nikada u životu nisam video da nas jedna ekipa ovako nadskoči, ne nas, nego bilo koga. Ovo se ne dešava ni na prijateljskim utakmicama protiv rivala iz nižeg ranga. Pričaćemo sa igračima o tome, da vidimo šta možemo da promenimo.

Republika

Foto: Starsport

Željko Obradović

 

Osvrnuo se potom Obradović i na samu utakmicu.

- Cilj koji smo imali večeras je upravo ovo - da pobedimo utakmicu i odemo u Ljubljanu sa prednošću. Svesni smo da je sledeći meč za manje od 48 sati, ujutru nas čeka već put busom do Ljubljane. Nije lako, ali tako je kako je. Upravo iz tog razloga gledao sam da u rotaciju stavim sve igrače i rasporedim minute, imajući u vidu utakmicu koja nam dolazi. Čestitam igračima na pobedi, navijačima na odličnoj atmosferi koju su napravili ponovo. Znamo da nam je potrebna još jedna pobeda za finale.

Plasman u finale plej-ofa AdmiralBet ABA lige izborila je Crvena zvezda Meridianbet, koja je u dva meča bila bolja od podgoričke Budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading