PALA ODLUKA! Poznato ko KROJI SUDBINU Partizanu i Željku Obradoviću!

Autor:

Sport

21.05.2023

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Određene su sudije za odlučujući meč četvrtfinala AdmiralBet ABA lige.

PALA ODLUKA! Poznato ko KROJI SUDBINU Partizanu i Željku Obradoviću!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Čelnici košarkaške AdmiralBet ABA lige odredili su trojicu slovenačkih sudija za utakmicu između Partizana i Studentskog centra koja će odlučiti o poslednjem polufinalisti regionalnog takmičenja.

Pravdu će u beogradskoj Areni, u ponedeljak od 20 časova, deliti Damir Javor, Sašo Petek i Luka Kardum.

Pobednik ovog meča će u polufinalu igrati protiv Cedevita Olimpije, a očekuje se da ta serija počne u četvrtak ili u petak.

Podsetimo, crno-beli su u prvoj utakmici protiv Studentskog centra doživeli šokantan poraz u Pioniru (83:84), a onda su u triler meču uspeli da vrate brejk u Podgorici i slave rezultatom 81:79, a po završetku tog duela trener Partizana Željko Obradović odao je priznanje svojim igračima:

Republika

Foto: Starsport

Željko Obradović

 

Igrači Partizana su ljudi kao i svi ostali. Odigrali su više od sedamdeset utakmica ove sezone, mora da dođe do oscilacija, mora da dođe do zamora materijala. Kod nas je problem psihološki zamor posle poraza od Reala. Moramo to da zaboravimo, iako su iza nas maestralne partije u Evroligi. Moramo da se fokusiramo na iskušenja u AdmiralBet ABA ligi. Momci su se borili i izborili i ja im čestitam na tome - istakao je tada Željko Obradović.

Da li će crno-beli opravdati ulogu favorita i otići dalje ostaje da se vidi, a prvoj polufinalnoj seriji Crvena zvezda Meridianbet vodi protiv Budućnosti 1:0. Drugi meč igra se u utorak u Podgorici i u finale će klub koji prvi stigne do dve pobede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading