NAPAD U ŠKOLI, PROFESORKA IZBODENA NOŽEM: Učenik od 16 godina koji ju je napao mahao i replikom pištolja, izazvao paniku među đacima, pa se predao policiji (FOTO, VIDEO)

Autor:

Svet

29.05.2023

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U srednjoj školi u italijanskom gradiću Abjategraso blizu Milana učenik star 16 godina nožem je teško ranio profesorku i izazvao opštu paniku mašući pištoljem za koji se ispostavilo da je replika, a nakon napada se predao policiji.

NAPAD U ŠKOLI, PROFESORKA IZBODENA NOŽEM: Učenik od 16 godina koji ju je napao mahao i replikom pištolja, izazvao paniku među đacima, pa se predao policiji (FOTO, VIDEO)

Foto: Twitter/localteamtv, Carabinieri Milano

Twitter/localteamtv, Carabinieri Milano

List Korijere dela sera navodi da je profesorka Elizabeta K. (51) napadnuta u jutarnim satima u jednoj od učionica škole, a prve informacije sa lica mesta ukazivale su da je došlo do pucnjave.

Navodi se da je napadač ušao u učionicu noseći taj pištolj i nož koji je isekao nesrećnu ženu po licu i podlaktici.

Foto: Carabinieri Milano

Nož i replika pištolja koju je imao napadač

Nakon dolaska karabinjera on se predao, ostavivši krvavi nož i repliku pištolja na školsku klupu, a navodi se da je napadača, koji je bio u stanju šoka, vozilo Hitne pomoći u pratnji policije odvezlo u bolnicu u Milanu.

Napadnuta profesorka hospitalizovana je u susednom gradu Lenjano i nije u životnoj opasnosti, uorkos težini povreda.

Navodi se da je ovaj napad izazvao paniku među učenicima, školskim osobljem i roditeljima, kao i da je Đuzepe Valditara, italijanski ministar obrazovanja, došao u tu školu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading