PRAVE SE LISTE KAO ZA VREME DRUGOG SVETSKOG RATA! Vučević poručio: Kurtijeve strukture hoće da obezglave naš narod

Autor:

Vesti

05.07.2023

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar odbrane i potpredsednik Vlade gostovao je u emisiji "Novo jutro"

PRAVE SE LISTE KAO ZA VREME DRUGOG SVETSKOG RATA! Vučević poručio: Kurtijeve strukture hoće da obezglave naš narod

Foto: Instagram/milosvucevic_odbrana

Ministar odbrane i potpredsednik Vlade Miloš Vučević gostovao je u emisiji "Novo jutro", na Pink televiziji, gde je govorio o opasnim optužbama na Srpsku pravoslavnu crkvu, koju iznose prištinski mediji, da švercuje oružje preko administativnih prelaza.

-Stari albanski lobista očigledno ne preza ni od čega, pa i od takvih neistina. Video sam da je naša crkva tražila da se provere svi ti navodi, sve te optužbe i utvrđivanje stvarnog stanja. Srpska pravoslavna crkva je apostolska crkva, a meta napada je jer je uvek bila stub okupljanja naroda. Meta je i svih koji ne žele dobro Srbiji. Čućete i optužbe da se meša u sve stvari, da ima poglede drugačije po pitanju nekih stvari. Tenzije su ogromne. Ima i gorih stvari. Oni nastavljaju sa pričama o novom spisku optuženih Srba, vrše pritisak. Video sam sinoć da se posle 45 novih imena, najavljuju i 24 dodata. Oni rade ono što je radio nacistički i fašistički režim. Uvek su likvidirali, hapsili one koji su ugledni u društvu i koji su pružali otpor. Tu matricu smo videli u 20. veku, da se naprave liste koje su za sklanjanje i ljudi se plaše. Video sam da su na listi navodno osumnjičenih, kažem navodno jer ne znam za šta ih sumnjiče, dvojica lidera Srpske liste, Rakić i Simić, bivši predsednici opština severa Kosova i Metohije. Imaju i razne druge metodologije, kako vrše pritisak na Srbe. U Štrpcu dođe Albanac, koji se predstavi da je predstavnik njihove obaveštajne službe, sedi u kafiću i pije kafu, stavi papir ispred sebe i kaže "Ovo je lista od 85 Srba koji će biti uhapšeni". To se naravno raširi i onda sutradan imate da se 20 porodica iseli- rekao je Vučević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

https://www.youtube.com/watch?v=J7B4IzMrb6Q

 

Komentari (95)

Loading
Dejana

05.07.2023 10:35

Све указује на то да Албанци не желе мир, чак шта више, стално провоцирају и подстичу сукобе! Осим тога, велике силе, као што је Америка, очигледно подржавају њихове поступке, чим нико не реагује на одговарајући начин! Шта још да кажем, осим да власти неће бити лако да избалансира сва актуелна и предстојећа дешавања по питању КиМ и да сачува мир!

Ana

05.07.2023 10:35

Teror koji Srbi trpe na KiM mora prestati.

Kristina

05.07.2023 10:36

Kurtijev teror mora biti zaustavljen.

Kristina

05.07.2023 10:36

Veoma teška situacija po pitanju KiM, ali Srbija će zaštititi svoj narod.