VRELA DARA! Pevačica jedva upakovala LUBENICE u mini bikini, svi gledaju i trljaju oči! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

13.07.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grudi samo što ne eksplodiraju!

VRELA DARA! Pevačica jedva upakovala LUBENICE u mini bikini, svi gledaju i trljaju oči! (FOTO)

Foto: instagram.com/darabubamara_official

Pevačica Dara Bubamara poznata je po životu na visokoj nozi, a sada je otputovala na još jednu luksuznu destinaciju u nizu.

Naime, Dara letnje dane provodi u Dubaiju, odakle redovno objavljuje fotografije na društvenoj mreži Instagram. Ipak, poslednjom objavom podigla je veliku prašinu među svojim pratiocima.

Ona je, kao po običaju, pozirala u izazovnom bikiniju koji je istakao sve njene atribute, te su joj bujne silikonske grudi, koje je nedavno povećala hirurškim zahvatom, došle u prvi plan. Kako je više puta bila na meti kritika zbog previše fotošopa, ovog puta mnogi komentarišu da je suzila struk, a istakla zadnjicu, iako je pevačica nedavno priznala da je drastično smršala.

"Dara od milion dolara", "Goriš Daro, ali mislim da si isfotošopirala struk", "Odakle njoj ovakvo telo?", "Grudi će ti eksplodirati", nizali su se komentari ispod njene objave na pomenutoj mreži.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading