ZAVIRITE U DOM IZ RAJA NIKOLE ĐURIČKA: Glumac u Americi živi kao u časopisu, luksuz na sve strane! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

11.07.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prve fotografije raskošne vile našeg glumca u Americi!

ZAVIRITE U DOM IZ RAJA NIKOLE ĐURIČKA: Glumac u Americi živi kao u časopisu, luksuz na sve strane! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Nikola Đuričko

Glumac Nikola Đuričko se u Srbiji proslavio radom u brojnim televizijskim i pozorišnim projektima, a u dogovoru sa suprugom Ljiljanom, preselio se čak na drugi kontinent zajedno sa njom i dvoje dece.

Đuričko je karijeru napravio i "preko bare", a nedavno je dobio i zapaženu ulogu u seriji “Stranger Things" (eng. Čudnije stvari), jednoj od najpopularnijih na platformi "Netlfiks". On je samo nekoliko puta pokazao svoj dom u Los Anđelesu, a poslednji put je to bilo za njegov rođendan gde je u dnevnoj sobi porodične kuće duvao svećice.

 

 

Nikolin dom u Americi bio je u početku mali stan, međutim, sada je to raskošna kuća na dva sprata sa modernim, skupocenim nameštajem. Glumac je svojevremeno za magazin "Gloria" ispričao kako gleda na odlazak iz Srbije i šta radi u Los Anđelesu.

- Moja cela porodica se preselila, to je velika i uzbudljiva avantura za sve nas. Nisam ja otišao iz Srbije, to zvuči fatalno, a stvari zaista nisu takve. Ja ću uvek raditi i stvarati i u Srbiji, ali Amerika je ogromno tržište i planiram baš u Los Anđelesu da se usavršavam. Ovo je grad koji godišnje ima 300 sunčanih dana i najveće TV i filmske studije, a ja sam glumac - rekao je on tada.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filip Shobot (@filipshobot)

 

Iako možda neki misle da se glumac promenio odlaskom na drugi kontitent, svakodnevnica u Americi za porodicu Đuričko je potpuno drugačija.

- Mi doručkujemo zajedno, a onda Ljilja odvede Đorđa u školu koja je baš blizu, dok ja vozim Nađu u njenu školu. U kolima slušam diskove za učenje španskog jezika. Onda obavljamo dnevne obaveze, spremamo se za test iz vožnje, istražujemo grad, bakćemo se sa birokratijom, čitamo scenarije, družimo se sa prijateljima... Obično, kao i svi - rekao je on.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading