DRASTIČNA PROMENA BEBI DOL! Pevačica prvi put u javnosti nakon priča da je postala BESKUĆNIK: Mršava, perika na glavi... (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

07.07.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantno izdanje čuvene pevačice!

DRASTIČNA PROMENA BEBI DOL! Pevačica prvi put u javnosti nakon priča da je postala BESKUĆNIK: Mršava, perika na glavi... (FOTO)

Foto: printscreen/RTS

Pevačica Bebi Dol već duže vreme se ne pojavljuje u javnosti, a kako se nedavno proširila vest da je viđena u narodnoj kuhinji, krenule su razne spekulacije. Međutim, kako je tada za Republiku otkrio njen prijatelj i blizak saradnik, Zoran Ćumura, takve priče nemaju veze sa istinom.

Naime, kako je Ćumura istakao za naš portal, Bebi je od pokojne tetke nasledila luksuzan stan od 150 kvadrata u Krunskoj ulici na Vračaru, ali da je istina da pevačica proalzi kroz težak period jer brine o teško bolesnim roditeljima.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Bebi Dol

Ipak, javnost je cela situacija oko slavne umetnice zabrinula, jer je i svoju karijeru zapostavila već duži vremenski period, kao i činjenica da se gotovo nikad ne pojavljuje u javnosti, međutim, Bebi Dol se sada prvi put pojavila pred kamerama nakon svih spekulacija, a malo je reći da je njeno izdanje iznenadilo mnoge.

Pevačicin zaštitni znak uvek je bila plava duga kosa, međutim, ona se ovaj put pojavila sa perikom, kao i naočarima i crnim kačketom, a na sebi nije imala ni trunku šminke. Ipak, ono što se takođe može jasno primetiti jeste da je Bebi izgubila i na težini, te sada izgleda poprilično drugačije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading