OTKRIVAMO ISTINU O TEŠKOM ŽIVOTU BEBI DOL: Brine o roditeljima na SAMRTI, izgubila voljenu osobu i naslednila LUKS nekretninu od 150 kvadrata!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji prijatelj pevačice ekskluzivno za Republiku otkriva šok detalje iz njenog privatnog života!

OTKRIVAMO ISTINU O TEŠKOM ŽIVOTU BEBI DOL: Brine o roditeljima na SAMRTI, izgubila voljenu osobu i naslednila LUKS nekretninu od 150 kvadrata!

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Bebi Dol

Kako Republika saznaje, Dragana Šarić poznatija kao Bebi Dol, prolazi kroz težak period budući da su joj oba roditelja u krevetu zbog teške bolesti, te da su prognoze lekara veoma loše. Na sve to joj je umrla i rođena tetka, pa pevačica ne može da se sastavi od poblema koji su je zadesili.

Sve ovo je za naš portal potvrdio i njen najbolji prijatelj, poznati beogradski frizer Zoran Ćumura, koji je još dodao da je slavna umetnica postala naslednica luksuzne nekretnine u centru Beogradu.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Bebi Dol

Naime, Zoran već godinama zastupa Bebi u medijima, a kako nam je priznao, nju je tetkina smrt strašno pogodila, a već dugo je na velikim mukama zbog bolesnih roditelja o kojima brine po ceo dan.

- Nekome kome je umrla rođena tetka i ko ima majku od 93 godine, a koja umire već poslednjih godinu dana, i neko ko ima oca od 95 godina, koji isto tako umire godinu dana, sigurno nije najbolje u životu, ali to nema nikakve veze sa njenim finansijskim momentom. Ako već treba da se zna, njoj je tetka ostavila stan od 150 kvadrata u Krunskoj ulici, tako da nju sigurno u narodnoj kuhinji nisu mogli da vide. U kranjoj liniji, i da je u toj situaciji, ja imam novca da izdržavam Bebi Dol. Zaista nikada ne bih dozvolio tako nešto, to je stvarno debilizam. Ona trenutno prolazi kroz veoma težak period, ali zbog bolesti roditelja - rekao je Zoran za Republiku i otkrio detalje iz pevačicinog privatnog života:

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Bebi Dol nasledila nekretninu

- Ona se inače povukla iz medija dok ne završi knjigu na kojoj radi, pa zbog toga nije htela ni ove besmislice da komentariše. Hvala vam što ste jedini zapravo koji ste proverili pre pisanja šta je istina. Sada je ona rastrzana na sve strane i zaista joj nije lako.

Nakon toga, Ćumura nam otkriva da pevačicin muž, Aleksa Todorović, odlično zarađuje, kao i da joj mesečno ležu pare od raznih TV formata.

- Da vam kažem, ja radim s njom. Pritom, njen muž jako dobro zarađuje. Njoj se i dalje isplaćuje novac koji je zaradila iz raznoraznih rijalitija, mislim da ima tu još nekih 30.000 evra koje treba da joj se isplate, tako da ta priča koja se pojavila u javnosti ne pije vodu. Iskreno, ja sam baš upućen u sve detalje njenog života i ovo je jedna od najvećih gluposti koje sam čuo u poslednje vreme - ističe Zoran, pevačicin prijatelj, u razgovoru za naš portal.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Bebi Dol i Zoran Ćumura

Bebi Dol je talentovana, ali i lenja

Zoran nam je otkrio i šta će se sve naći u pevačicinoj knjizi, koju već uveliko sprema, te joj je zamerio što je sve to rastegla:

- Ma, ona je talentovana beskrajno, ali i lenja. Taman smo spremili tri pesme nove da se snime i krenula je korona, i tada stade sve. Što se knjige tiče, to će biti neka vrsta muzičko-modnog almanaha. Iskreno, ne znam ni sam kom žanru pripada. Ali biće jako zanimljivo. Kao neki vodič kroz modu i muziku onako kolažno, ali u njenom "gasu" oblikovano - ističe Ćumura u razgovoru za Republiku.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Bebi Dol

Inače, Bebi Dol je krajem oktobra prošle godine prvi put progovorila o teškom zdravstvenom stanju svoje majke Magdalene i njenoj borbi sa teškom bolešću.

- Moja porodica je u godinama koje su za razmišljanje. Tako da sam ja ipak odlučila da budem uz njih i spremam se na sve one najteže stvari u životu. Ja sam jedinica, dugo sam bila zaštićena od svih tih nekih praktičnih stvari, jer smo i otac i ja umetnici, kreativci, a sada je došlo vreme da, kada je najvažnije, budem tu. To je moj prioritet, porodica - istakla je tada pevačica s knedlom u grlu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Džonlo

02.06.2023 20:21

A što ne budete pošteni i kažete da je žena zavisnik od narkotika CEO ŽIVOT...!!?? Pa šta očekujete...