DANIJELA DIMITROVSKA PRVI PUT PROGOVORILA O VEZI SA FUDBALEROM: Njena reakcija govori više od hiljadu reči! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša supruga Ognjena Amidžića priznala svoja osećanja za Republiku!

Kako je Republika ekskluzivno pisala, manekenka Danijela Dimitrovska, inače bivša supruga voditelja Ognjena Amidžića, već nekoliko meseci nakon razvoda uživa u ljubavi sa bivšim fudbalerom i biznismenom Jevremom Kosnićem.

Dimitrovska je večeras prošetala crvenim tepihom na svečanoj ceremoniji povodom rođendana magazina "Stori", koja se održala u jednom prestoničkom hotelu, te tom prilikom za objektiv našeg portala prvi put progovorila o svojoj ljubavi.

- Mogu samo da kažem da sam srećna, to je sve što ću večeras komentarisati na temu svog privatnog života - istakla je Danijela kratko sa velikim osmehom na licu, a kada smo je pitali da li na taj način potvrđuje emotivnu vezu sa Kosnićem, mankeneka se samo nasmejala i namignula.

Republika

Foto: YouTube/Printscreen

Jevrem Kosnić

Danijela se osvrnula i na medijske natpise, te priznala koji ju najviše pogodio u poslednje vreme.

- Mene više ništa ne pogađa! (smeh) Ja sam toliko dugo u ovom poslu, rekla bih od svoje 15. godine, što je preko 20 godina, tako da mene ništa ne pogađa, navikla sam na sve. Ne obraćam više pažnju - zaključuje Dimitrovska za Republiku.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Danijela Dimitrovska

Podsećanja radi, Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić rastali su nakon deset godina provedenih u bračnoj zajadnici. Bivši par ima sina Matiju, a nakon razvoda ostali su u korektnim odnosima kako bi zajedno nastavili brigu o nasledniku, iako je svako krenuo svojim putem, kada je u pitanju ljubav.

Dok voditelj uživa u ljubavi sa koleginicom Minom Naumović, atraktivna manekenka skrasila se pored Jevrema Kosnića, bivšeg fudbalera.

Republika

Foto: ATAImages, Instagram.com/callmenaumi

Ognjen Amidžić i Mina Naumović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading