SVE PRŠTI OD S*KSEPILA! Danijela Dimitrovska izmamila UZDAHE na crvenom tepihu, domaće i strane ZVEZDE stigle na Storijevu žurku! (GALERIJA)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na proslavu rođendana ovog časopisa stigle su mnogobrojne zvanice, koje su privukle pažnju svojim izgledom!

SVE PRŠTI OD S*KSEPILA! Danijela Dimitrovska izmamila UZDAHE na crvenom tepihu, domaće i strane ZVEZDE stigle na Storijevu žurku! (GALERIJA)

Foto: ST/Dragan Kadić

Na žurku povodom 18. rođendana časopisa Stori stiže sve veći broj poznatih zvanica. Čak njih 300 će se okupiti u jednom poznatom prestoničkom hotelu i svi su se potrudili da zablistaju na crvenom tepihu.

Pevačica Anabela Atijas se pojavila u izazovnoj crnoj čipkanoj haljini, koja je privukla veliku pažnju.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Anabela Atijas

Maneneka Danijela Dimitrovska, koja uživa u novoj ljubavi, izmamila je uzdahe svih prisutnih. Ona je nosila crnu usku haljinu, koja joj se pripila uz telo, a posebnu pažnju privukla je njena izvajana noga.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Danijela Dimitrovska

Pevačica Zorica Brunclik nosila je zanimljivo odelo, koje je na sebi imalo cirkone, dok se njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš odlučio za klasično crno odelo.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Zorica i Kemiš

Pevačica Džejla Ramović, dizajneri Bata Spasojević i Dejan Milićević, pevačica Martina Vrbos, pevačica Goga Sekulić, glumica Milica Milša i njen suprug Žarko Jokanović, voditeljka Suzana Mančić, pevači Anđelina i Filari, kojem se video donji veš, pevačica MC Sajsi, pobednica "Zadruge 3" Iva Grgurić, pevači Džordži i Sergej Pajić, pevači Nikolina Kovač i Saša Kapor, frontmen grupe "Džoker aut" Bojan Cvjetićanin, koja je ove godine predstavljala Sloveniju na Evroviziji, pevačica Goca Lazarević, pevačica Marija Šerifović, pevačica Nataša Bekvalac i njena sestra kreatorka Kristina, bivše Uraganke Sanja Vučić i Ivana Boom Nikolić, voditeljke Sanja Marinković, Ana Pendić, Maja Manojlović, kao i mnogi drugi...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading