DANIJELA DIMITROVSKA U VEZI SA POZNATIM SPORTISTOM! Smuvali se odmah nakon razvoda sa Ognjenom Amidžićem!

Autor:

Zabava

23.05.2023

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danijela uživa u ljubavi sa šest godina mlađim sportistom.

DANIJELA DIMITROVSKA U VEZI SA POZNATIM SPORTISTOM! Smuvali se odmah nakon razvoda sa Ognjenom Amidžićem!

Foto: Republika

Manekenka i bivša supruga voditelja Ognjena Amidžića Danijela Dimitrovska u vezi je sa šest godina mlađim sportistom iz Beograda.

Kako Republika saznaje, njih dvoje su u vezi devet meseci, a svoju romansu su otpočeli malo nakon njenog i Ognjenovog razvoda.

Foto: instagram.com/

Danijela Dimitrovska ima novog dečka

Njih dvoje su nerazdvojni, a kako on živi u elitnom delu prestonice, javnost iz tamo viđa svakodnevno gde uživaju u svojoj ljubavi.

Podsetimo, Ognjen Amidžić je nedavno ozvaničio vezu sa koleginicom Minom Naumović, nakon što je Republika prva pisala o tome.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Super

23.05.2023 21:40

Ognjen je u takvu ulgarnost bez duha prave duhovitosti, bez lepe priče vulgarno do okrutnosti pretvorio nekad lepu po kad kad i blesava emisiju da ga je teško gledati. Dane najvećeg bola I tuge zurio da ostavi iza sebe nsgovestavajuci ovo sto sad daje. Samo odvratnu mučninu. I neka lepa Danijela bude srećna i spunjena. Pored njega se to nije moglo osetiti Nedovoljno obrazovan. Prazan...