JAŠAR EMOTIVAN PRED KONCERT: Posvetiću ga pokojnom bratu Ipčetu! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jašar Ahmedovski 10. juna će održati veliki koncert na stadionu Tašmajdan, a sada je otkrio kome ga je posvetio.

JAŠAR EMOTIVAN PRED KONCERT: Posvetiću ga pokojnom bratu Ipčetu! (VIDEO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Pevač Jašar Ahmedovski sprema se za svoj veliki koncert u prestonici, a sada je govorio o samom koncertu, kome ga je posvetio, pokojnom bratu Ipčetu i svojoj četiri decenije dugoj karijeri.

- Duže vremena nisam imao koncert, dok je bila bivša Jugoslavija mi smo svake godine imali po dva, tri koncerta najmanje u Beogradu, posle toga se sve promenilo. Čekao sam ovaj trenutak. Trema uvek postoji, ali to je pozitivna trema, to će mi biti kao neka žurka sa malo više odgovornosti - počeo Jašar koji je otkrio i da ima problem da odredi repertoar, kao i da se raduje kolegama koje će doći da ga slušaju, ali da sa njim na sceni neće biti niko.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Jašar Ahmedovski spreman za koncert na Tašu

- Na bini neće biti niko sem mene, imam toliko pesama, ovako je bolje sve u cugu da bude, imam svojih pesama i mog brata Ipčeta. Njemu sam posvetio ovaj koncert, uvek mi je teško, ali jako dugo nisam pevao i slušao njegove pesme, morao sam da skupim snage da pevam njegove pesme i na početku je uvek teže.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Jašar Ahmedovski posvećuje koncert bratu Ipčetu

- Koncert će biti pun emocija, i ljudi koji vole moje pesme će biti svi na jednom mestu, a i ja već počinjem da budem uzbuđen - iskren je Jašar.

Kako je nedavno njegova koleginica Jana Todorović uhapšena na aerodromu u Cirihu, Jašar se osvrnuo i na tu situaciju.

- Mi pošto svaki vikend putujemo, uvek neki policajac pita šta ste radili i gde ste bili, a ako nađu višak para bude im sumnjivo. Ali su to stvari koje se brzo reše, oni vide da mi svi imamo radne dozvole, nećemo mi na crno da radimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading