JAŠARA NATERALI DA SE OŠIŠA! Ahmedovski doživeo svoju najveću traumu!

Autor:

Zabava

13.05.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jašara Ahmedovskog ošišali su na silu u vojsci.

JAŠARA NATERALI DA SE OŠIŠA! Ahmedovski doživeo svoju najveću traumu!

Foto: ATA Images

Jašar Ahmedovski

Pevač Jašar Ahmedovski prepoznatljiv je po svojoj dugoj kosi, a sada je otkrio kako su ga u vojsci naterali da se ošiša, a on ih je molio da to ne rade jer je trebalo da snimi plošu. ispričao je kako su ga u vojsci primorali da se ošiša, iako ih je on molio da to ne urade jer treba da snimi ploču.

- Kad sam se obukao u civilku i došao da se pozdravim sa pukovnikom... On me je pogledao i pitao: "Gde si ti služio vojsku? Šta je ovo? Odmah na šišanje, pa onda kući! Pečat posle!" Ja sam rekao: "Nemojte, molim vas, treba da snimim ploču", međutim ne... Stvarno me ošišao čovek na kraju i onda pečat - ispričao je pevač u emisji ''Sceniranje'' , a onda se prisetio svojih početaka:

Republika

Foto: instagram.com/jasar.ahmedovskii

Jašar Ahmedovski prepoznatljiv je po svojoj kosi

- Gde god sam pevao, svi su govorili: "Jao kako ovaj mali peva..." U osnovnoj školi, kada je nastavnik pitao ko će šta da bude, svako dete pojedinačno, ja sam rekao da bih voleo da budem pevač. Zamolio me je da zapevam i kada sam pustio glas, rekao mi je da sam dobar - rekao je Jašar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading