''SPREMNA SAM ZA NOVI POČETAK!'' Jovana Jeremić progovorila o trudnoći i SINU! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.05.2023

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić nakon razvoda, nastavlja dalje, širi ljubav i spremna je za novi početak.

''SPREMNA SAM ZA NOVI POČETAK!'' Jovana Jeremić progovorila o trudnoći i SINU! (FOTO)

Foto: PrintsxreenInstagram

Voditeljka Jovana Jeremić nikada nije krila da je Sveti Vasilije Ostroški njen zaštitnik, a sada je otkrila da će njen naslednik nositi ime po ovom svecu, kao i da je dan pred 12. maj provela u manastiru.

- Sutra je moj drugi rođendan. Dan mog sveca Svetog Vasilija Ostroškog. Sudbina je namestila da dan provedem baš u manastiru s ocem Davidom. Pričali smo četiri sata i bili na večernjoj službi. To je toliko prijalo mojoj duši, a moj mir nema cenu - napisala je Jovana 11. maja i dodala:

 

 

- Oči ovog čoveka plave kao nebo, njegova dobrota, mudrost i energija kojom zrači napojili su moju dušu. Sve vreme me je gledao i stalno je ponavljao: Jovana Jeremić širi ljubav Boga, a oni koji se smeju su nevernici koji ne razumeju. Praštaj! - napisala je na svom Instagram profilu, a potom istakla da je spremna za novi početak:

- Moja duša je nakon ovoga spremna za nov početak i zbog toga će moj sin nositi ime po Vasiliju Ostroškom, mom svecu zaštitniku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading