BEOGRAĐANIN JAVIO DA ĆE DIĆI U VAZDUH HOTELE I ŽELEZNIČKE STANICE! Zbog njega obustavljeni i letovi sa aerodroma u Tivtu i Podgorici

Autor:

Svet

13.05.2023

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Upoznat je tužilac koji je kvalifikovao krivično delo izazivanje panike i nereda.

BEOGRAĐANIN JAVIO DA ĆE DIĆI U VAZDUH HOTELE I ŽELEZNIČKE STANICE! Zbog njega obustavljeni i letovi sa aerodroma u Tivtu i Podgorici

Foto: youtube.com/saxpg

Službenici Regionalnog centra bezbednosti "Jug", Odeljenje bezbednosti Bar jutros su obavešteni od strane zaposlenih u jednom hotelu u Sutomoru da im je upućen telefonski poziv od strane nepoznatog lica koje je saopštilo da će "dići u vazduh" hotele i železničke stanice, ne precizirajući koje.

Kako javljaju crnogorski mediji, upoznat je tužilac koji je kvalifikovao krivično delo izazivanje panike i nereda.

Preduzete su mere i radnje od strane policijskih službenika barske policije, koji su u saradnji sa službenicima NCB Interpola Podgorica došli do saznanja da je korisnik telefonskog broja sa kojeg je upućen preteći poziv P.M (45) iz Beograda.

Takođe, preduzimajući mere i radnje iz svoje nadležnosti policija je utvrdila da su pozivi koji su jutros upućeni na telefonske brojeve Aerodroma Podgorica i Aerodroma Tivat došli sa iste adrese, odnosno, sa istog broja telefona. Sa tim saznanjima upoznat je tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji će se izjasniti o kvalifikaciji krivičnog dela.

Aktivnosti na rasvetljavanju svih okolnosti i činjenica u odnosu na pomenuto nastaviće se putem međunarodne policijske saradnje, te će u tom kontekstu, biti preduzete odgovarajuće mere i radnje u odnosu na P.M, prenosi Telegraf.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading