FATALNA TROJKA NA OKUPU: S njima provodimo svako jutro! Voditeljke Pinka: Ne znamo da gubimo, mi uvek pobeđujemo!

Autor:

Zabava

16.04.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić, Maja Manojlović i Svetlana Grubor otkrile su kako obeležavaju Vaskrs, svaka na svoj način i u krugu najmilijih.

Voditeljke ružičaste televizije Maja Manojlović, Jovana Jeremić i Svetlana Grubor u prazničnom izdanju pozirale su pred našim objektivom, pa su nam otkrile kako izgleda obeležavanje Vaskrsa u njihovom domu. Voditeljka "Dnevnika" Maja kaže da se u porodici svi raduju ovom prazniku, da se običaji nisu promenili u odnosu na vreme kada je bila klinka, a onda se prisetila i početka karijere, kada je sanjala o svemu onome što je postigla danas. Voditeljke "Novog jutra" Jovana i Svetlana kažu da je draž praznika ta što je porodica na okupu i što vreme provode s najmilijima, ali da ne provode previše vremena u kuhinji u pripremama i farbanju jaja.

Jovana: Muškarcu nudim domaćicu u krevetu, ne znam da kuvam

- Inače u životu, a posebno u vreme praznika, često podsetim sebe na svoje početke. Sećam se dana kad nisam imala šta da obučem jer nisam imala para, a sada imam moćne modne sponzore da, jednostavno, uvek fantastično izgledam. Ja sam dupla Škorpija, dobra sam ko hleb, ali zaje*ana ko kratko ćebe usred zime ako si prema meni nečovek. Što se mog snalaženja u kuhinji tiče, nisam neka domaćica. Muškarcu nudim domaćinstvo u krevetu i intelektu, odnosno intelektualnoj podršci.

Foto: ST/D. KADIĆ

Jovana Jeremić voditeljka Novog jutra na Pinku

Umem da skuvam za dete i sebe ono što je zdravo, ali da brčkam po kuhinji to ne niti me interesuje. Za to vreme koliko bih bila u kuhinji zaradim 500 evra samo od reklama. Kad sam odrastala, Vaskrs se uvek provodio kod kuće, ali meni to nije bilo privlačno. Za mene je Vaskrs kada si s čovekom koga voliš, sa decom i na nekoj lepoj dalekoj destinaciji. Nisam konzervativna po tom pitanju. Može Vaskrs u Monte Karlu, ne bi mi smetalo! Kao dete sam pomagala mojima u pripremama za praznik. Moji su uvek bili bogati, mama nije radila, uvek je gospodarila. Imala je radnice, one su pravile jaja, a ja sam lepila sličice. Kad mama kaže: "Jovana, moraš da usisaš", ja samo objasnim da ću onda kada i ona to bude sama radila. Kućni poslovi nisu za mene, ali sam za sve sposobna. Za mene je duhovnost biti dobar čovek, biti dobar svakog dana, a ne samo u vreme praznika.

Foto: ST/D. KADIĆ

Jovana Jeremić voditeljka Novog jutra na Pinku

Svetlana: Sinu kupujem drveno jaje zato što ne trpi poraz

- Vaskrs, naravno, uvek slavimo porodično. Na Veliki petak, poput svih pravoslavnih vernika, farbamo jaja, a najvažnije nam je da deca budu srećna i zadovoljna. Opet se nekako deca najviše raduju ovakvim praznicima, a pobrinemo se da imaju i mnogo slatkiša. Moj sin uvek traži jedno drveno jaja i to sam morala da mu omogućim! On uvek voli da pobeđuje i onda ne bih da dođemo do situacije da se razočara! Naravno, tu se malo šalimo. Kad su pripreme trpeze i farbanje jaja u pitanju, tu sam za najjednostavniju varijantu, ne komplikujem previše u kuhinji.

Foto: ST/D. KADIĆ

Svetlana Grubor voditeljka Novog jutra na Pinku

Vaskrs me odmalena asocira na lepa sećanja. I kad sada imam svoju porodicu, trudim se da to negujem jer u ovom vremenu, kad svi mnogo radimo, praznici mnogo znače. Ne bih volela da se to ikad prekine. Vreme s porodicom nema cenu. Svima nam toga manjka jer se brzo živi i radi. Obaveze posle posla se prebacuju na one kod kuće, tako da svaki trenutak treba da koristimo da budemo zajedno. Ko nam je bliži od porodice, na kraju krajeva!

Foto: ST/D. KADIĆ

Svetlana Grubor voditeljka Novog jutra na Pinku

Maja: Maštala sam o karijeri kakvu imam danas

- Mnogo volim Vaskrs i to je praznik kom se uvek radujem kao dete, nevezano za to koliko imam godina. Sva suština naše vere se ogleda u tom prazniku. Pobeda duha nad telom i pobeda Hrista nad demonskim silama, to je ono što je najlepša stvar.

Foto: ST/D. KADIĆ

Maja Manojlović voditeljka "Dnevnika"na Pinku

Neki će reći da je to farbanje jaja, ali ja ovako razmišljam. Danas obeležavamo ovaj praznik isto kao i kad sam bila mala, pa sam s bakom skupljala biljke da bismo ih lepile na jaja i ukrašavale. Ne opravdavam to što ljudi danas pričaju da nemaju vremena ni za šta. Ako želite da se posvetite nečemu, to ćete i uraditi. Nebitno da li je u pitanju praznik ili odlazak na ručak s prijateljima. Uvek sam bila radoholik i nekako sam gledala da sve stignem. Počeci u mojoj karijeri, doduše, jesu bili teški s vremena na vreme. Dešavalo se da nam kasne plate, mogli ste da dobijete otkaz u jednom satu, a da vam neko ne kaže zašto ste dobili. To mi se dešavalo. U jednom momentu sam samo stala i rekla sebi da imam kvalitete i da će ih neko videti. Jednom se sve složi, tako da, korak po korak, postala sam zaštitno lice informativnog programa najgledanije komercijalne televizije u regionu.

Foto: ST/D. KADIĆ

Maja Manojlović voditeljka "Dnevnika"na Pinku

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading