REŠENA MISTERIJA SMRTI MLADE ODBOJKAŠICE: Poslednji trenuci ukazuju na VELIKU TRAGEDIJU! (VIDEO)

Autor:

Sport

13.04.2023

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbojkaški svet je potresla strašna vest iz Turske.

REŠENA MISTERIJA SMRTI MLADE ODBOJKAŠICE: Poslednji trenuci ukazuju na VELIKU TRAGEDIJU! (VIDEO)

Foto: Twitter/Printscreen/mbatuhanagir

Poslednji trenuci Julije Itume

Tokom prošle noći, odbojkašica Julija Ituma izgubila je život u Istanbulu, gde je njena Novara odigrala svoj meč protiv turske ekipe Ezačibaši, za koju nastupaju srpske reprezentativke Tijana Bošković i Maja Ognjenović.

Ituma je imala samo 18 godina, a preminula je od posledica pada sa prozora hotelske sobe, u kom je njen tim bio smešten.

Iako u prvi mah nije bilo jasno kako i zašto je do tragedije došlo, snimci sa kamere, koja služi za video nadzor u hotelu, pokazuju jezive poslednje minute Julije Itume, koji navode na jezivi zaključak.

Naime, kako se može videti na snimku, devojka je pre nesreće šetala hodnikom ispred hotelske sobe, potom je sela na pod, verovatno je i plakala, a posle toga je odlučila da uđe u sobu.

Turski mediji prenose da je odbojkašica sebi oduzela život skočivši sa šestrog sprata hotela, što se na osnovu snimka i može zaključiti. Ipak, i dalje nije poznat razlog ovakvog poteza odbojkašice Novare.

Telo nesrećne Julije pronađeno je u 5.30 ujutru ispred hotela, a njena cimerka je, kako sama kaže, tragediju prespavala i ništa nije čula, već je užasne vesti saznala od policije.

Odbojkašica koja je tragično izgubila život rođena je u Milanu, roditelji su joj poreklom iz Nigerije, a zbog njenih sjajnih fizičkih predispozicija mnogi su joj predviđali blistavu karijeru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading