ŽAO MI JE ŠTO SAM SE VRATIO U SRBIJU: Matijašević BESAN nakon ispadanja od Partizana!

Autor:

Sport

05.04.2023

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strateg crveno-belih ističe da su problem u srpskoj odbojci nerešivi.

ŽAO MI JE ŠTO SAM SE VRATIO U SRBIJU: Matijašević BESAN nakon ispadanja od Partizana!

Foto: OK Crvena zvezda

Bojan Janić i Nikola Matijašević

Odbojkaši Partizana su se plasirali u polufinale prvenstva Srbije, pošto su u majstorici savladali ekipu Crvene zvezde sa 3:2.

Ipak, duel večitih će se najviše pamtiti po događanjima na i nakon prvog meča ove serije, kada je došlo do sukoba između Nikole Matijaševića, trenera Crvene zvezde i Bojana Janića, stratega Partizana.

Posle trećeg meča se upravo Matijašević oglasio i istakao da mu je žao što se uopšte vraćao u Srbiju.

- Mislim da je Partizan zasluženo pobedio na ovom meču. Bili su bolji u napadu i na servisu. Videli smo neke od limita koje ekipa poseduje, nažalost u nezgodno vreme. Ali šta je tu je. Mogu samo da čestitam igračima Partizana na pobedi. Nemojte se ljutiti, ono što će me najviše podsećati na ovaj tromeč s Partizanom je ona utakmica koju smo dobili, gde sam doživeo nešto što nisam u životu. Da mi psuju majku, oca, da mi prete... Razgovarao sam sa advokatom. Nemojte se ljutiti, moram to da kažem. Nisam još preboleo to što se desilo. I sad mi je žao donekle što sam se vratio u srpsku odbojku i ovih pola godine. Video sam tu crnu, mračnu stranu. Da momci koji dolaze, koji imaju budućnost u trenerskoj karijeri i koji su u nacionalnom timu, rade takve stvari i ne mogu da podnesu poraz. To je velika katastrofa. Ne znam kako to može da se reši - rekao je trener Crvene zvezde.

Foto: Twitter/Printscreen/JujuCollomb

Nikola Matijašević, trener Crvene zvezde

Takođe, i Janić je dao svoje viđenje duela.

- Ovo je bio pakao, neki sedmi krug. Najiskrenije čestitam mojim momcima na svemu što smo preživeli i kako smo se izborili do kraja. Imali smo povredu Denija Šveđanina (prim. aut. Danijela Gruveusa) koji juče nije trenirao i bio je neizvestan za majstoricu. Videlo se da se mučio. Međutim, opet taj Mandić - čarobni dečak, hvala mu na tome. Najiskrenije čestitke Zvezdi na igri. Mučili su se cele sezone, imali problema sa rezultatima, ali ovo što su odigrali na ove tri utakmice je njihova najbolja odbojka. Pokazali su da imaju dugačak roster, ko god je ušao napravio je nešto korisno. Bilo nam je veoma teško, ekstremno smo umorni, ali zato i veoma srećni što idemo dalje - istakao je Bojan Janjić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading