HAOS MEĐU VEČITIMA! Trener Partizana OSUO PALJBU po kolegi iz Zvezde: To je NAJODVRATNIJE što sam video, jadno da JADNIJE NE MOŽE BITI!

Autor:

Sport

30.03.2023

07:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imao je šta da mu kaže, nije štedeo reči.

HAOS MEĐU VEČITIMA! Trener Partizana OSUO PALJBU po kolegi iz Zvezde: To je NAJODVRATNIJE što sam video, jadno da JADNIJE NE MOŽE BITI!

Foto: Starsport

Bojan Janić

Odbojkaši Crvene zvezde i u trećem ovosezonskom večitom derbiju uspeli su da savladaju Partizan.

Rezultat je bio 3:0 (25.22, 25:19, 25:18), a meč je odigran u okviru četvrtfinala plej-ofa. Serija se igra na dve pobede, revanš je na programu u subotu od 19.30 u hali na Banjici, a prvi duel obeležio je i trener crveno-belih Nikola Matijašević.

On je režirao jedan incident tokom meča, a zatim ga je kolega sa klupe Partizana, legendarni Bojan Janić, žestoko napao!

Što se tiče incidenta, nimalo mi nije žao, ali sam trebao da reagujem ranije. Tog čoveka neću nazvati kolegom i samo zato što je stariji, neću pominjati to šta sam mu sve izgovorio, a i šta su mu rekli drugi. Mislim da je to što on radi nešto najodvratnije što sam video u mojoj karijeri, koja sa juniorskim stažom traje sveukupno 30 godina. Nikada nisam video trenera koji tako provocira protivničke igrače. Sudije tu jednostavno ne mogu ništa, jer on to radi na veoma perfidan način. Baš užas, ne znam šta više da kažem. Nadam se da momci neće pasti pod taj uticaj u sledećoj utakmici, inače može biti svašta. Baš je jadno, da jadnije ne može biti, to što taj čovek radi - rekao je Janić u jednom dahu, ali je i čestitao Zvezdi na pobedi:

Republika

Foto: Starsport

Bojan Janić

 

- Čestitke Zvezdi na fenomenalnoj partiji. Mislim da pružaju najbolje utakmice od početka sezone, a pogotovo je to danas bio slučaj. Ovo je bila najvažnija utakmica do sada, a mi smo pretrpeli i treći poraz od Zvezde. Definitivno imamo neki psihološki problem, pogotovo što smo na ovakav način izgubili kod kuće. Pokušaćemo da ga rešimo, jer će potencijalno sezona iz snova za nas biti gotova. Svakako da smo mi već uradili nešto lepo, ali ako izgubimo u subotu nikome neće biti svejedno.

Dakle, nema mira među večitima ni u odbojci, a da li će stići odgovor od trenera Zvezde ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading