DEVOJČICU (13) SILOVAO ŠKOLSKI DRUG!? Tužilaštvo i policija istražuju prijavu strašnog seksualnog zlostavljanja u Beogradu! NAKNADNO JE I ŠAMARAO SA PRIJATELJIMA!

Autor:

Hronika

30.03.2023

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

U jednom trenutku sam uključila njen mobilni telefon i počela da se dopisujem sa drugaricama u njeno ime. Tad sam doživela šok. Saznala sam da je moja ćerka silovana.

DEVOJČICU (13) SILOVAO ŠKOLSKI DRUG!? Tužilaštvo i policija istražuju prijavu strašnog seksualnog zlostavljanja u Beogradu! NAKNADNO JE I ŠAMARAO SA PRIJATELJIMA!

Foto: Shutterstock

Nasilje nad ženom

Ovim rečima, započinje svoju potresnu ispovest majke devojčice (13) koju je, kako se sumnja, maloletni A. B. obljubio početkom februara 2023. godine u Beogradu.

Ovaj slučaj prijavljen policiji i Višem javnom tužilaštvu odeljenju za maloletnike 22. marta u policijskoj stanici u Surčinu.

- Obavešten je zamenik tužioca Višeg javnog tužilaštva u Beogradu - Odeljenje za maloletnike koji se izjasnio da se maloletni A. B. sasluša u svojstvu osumnjičenog za krivično delo - obljuba sa detetom i da se prijava prosledi redovnim putem nadležnom tužilaštvu što je i urađeno - kaže izvor "Blica".

Kako se saznaje u Tužilaštvu, protiv A. B. će biti podneta krivična prijava i provere će se vršiti redovnim putem.

Prema rečima majke devojčice, njenu ćerku obljubio je njen vršnjak početkom februara, a zastrašujuće seksualno zlostavljanje otkrila je nakon što je devojčica počela da se drugačije ponaša.

Pokrenut postupak u školi

- Nama se majka učenice obratila 21. marta povodom ove situacije, a mi smo odmah kontaktirali socijalnu službu, policiju i opštinu. Pokreće se disciplinski postupak protiv dečaka, koji traje mesec dana i onda će se odlučiti šta će dalje da se uradi. Istraga je i dalje u toku, a mi se trudimo da uradimo sve ono što mi kao škola možemo - kaže za Kurir direktor škole u Surčinu i dodaje:

- U redovnom smo kontaktu sa majkom, a učenici se preporučilo od strane lekara da ne prisustvuje neko vreme nastavi. Dobija sav potreban materijal za učenje i pohađa nastavu kao da je onlajn. Za sada je to možda najbolje rešenje.

Kako navodi, u jednom trenutku je uključila ćerkin mobilni telefon i počela da se dopisuje sa njenim drugaricama ni ne sluteći šta će saznati.

- Tad sam doživela šok. Prvo su joj pretili da će ubiti mene, a druga ucena je bila da će joj ubiti celu porodicu. Pretili su joj da će nas seckati delić po delić - objašnjava ona.

Kako tvrdi, ona je odmah otišla u policiju i prijavila.

- Moja ćerka i dalje ima strašne snove u kojima joj se vraćaju scene iz kobnog dana. Od 24 časa, muž i ja spavamo po sat vremena. Ćerka nam je pod lekovima - rekla je ona.

D. N. je ispričala da je saznala da je dečak A. B. u jednom trenutku sumnjao na da njena ćerkica ima snimak na kojem se navodno vidi kako je sekusualno zlostavlja, zbog čega ju je, kako tvrdi naša sagovornica napao.

- Oteo joj je telefon i sa drugarima lupao šamare - ispričala je majka devojčice.

Dečak je vršnjak devojčice i njen drug iz odeljenja.

(Republika/Blic/Kurir)

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading