TO JE BILA KLASIČNA NAVLAKUŠA! Trener Partizana OTKRIO sve o sukobu na derbiju: Nije mu PRVI PUT, ovo nema veze sa Zvezdom!

Autor: Marija Nestorović

Sport

30.03.2023

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojan Janić se za naš portal dotakao događaja sa poslednjeg odbojkaškog meča crveno i crno-belih.

TO JE BILA KLASIČNA NAVLAKUŠA! Trener Partizana OTKRIO sve o sukobu na derbiju: Nije mu PRVI PUT, ovo nema veze sa Zvezdom!

Foto: Starsport

Bojan Janić

Odbojkaši Crvene zvezde i u trećem ovosezonskom večitom derbiju uspeli su da savladaju Partizan, ovog puta sa 3:0 (25.22, 25:19, 25:18).

Stigli su crveno-beli na korak od plasmana u polufinale plej-ofa pošto se serija igra na dve pobede, a revanš je na programu u subotu od 19.30 u hali na Banjici.

Prvi duel obeležio je i trener crveno-belih Nikola Matijašević i to neprimernim ponašanjem posle kog je isključen. Trener Partizana, Bojan Janić, žestoko ga je napao posle meča, a sada je za naš portal, otkrio šta se sve dešavalo na pomenutom meču.

Republika

Foto: Starsport

Bojan Janić

 

- Možda nisam trebao da reagujem kako sam reagovao. Bila mi je vruća glava, nisam mogao da se suzdržim. Sve ovo nema veze sa klubovima, mi imamo sjajan odnos, puno igrača nastupalo je i za Partizan i za Zvezdu, čak sam i ja nosio dres oba kluba - počeo je priču za naš portal Bojan Janić, pa nastavio:

- Ovo je nešto sasvim drugo, trener Zvezde je konstantno provocirao i neprimerno se ponašao. Kod pretposlednjeg poena gestikulirao je ka igračima, to je bila klasična navlakuša koja se kažnjava crvenim kartonom što se njemu i desilo. Kasnije sam ja reagovao kako sam reagovao, pa sam takođe sankcionisan. Ponašanje trenera Zvezde je nedopustivo u odbojci, a njemu nije prvi put, čak mu nije prvi put ni ove sezone da to radi. Isto se desilo i na prošlom i pretprošlom meču. Pobeda Crvene zvezde je čista kao suza i ja im na tome i čestitam.

Republika

Foto: OK Crvena zvezda

Bojan Janić i Nikola Matijašević

 

Dakle, nema mira među večitima ni u odbojci, a šta će se sve dešavati u revanšu ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading