UZELA PARE UNAPRED: Manojlovićka se snašla da zaradi iako ima zdravstveni problem: Rada peva na plejbek, DI-DŽEJ joj pušta pesme!

Autor:

Zabava

13.04.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica zbog problema s glasnim žicama mora minimum šest meseci da odmara grlo, pa je otkazala i tri svadbe, gde ne može da vara narod.

UZELA PARE UNAPRED: Manojlovićka se snašla da zaradi iako ima zdravstveni problem: Rada peva na plejbek, DI-DŽEJ joj pušta pesme!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Rada Manojlović

Pevačica Rada Manojlović odradila je nekoliko tezgi na plejbek zato što ima problema s glasnim žicama, pa joj sada na nastupima di-džej pušta pesme dok ona samo đuska.Kako smo saznali, folkerki je posle pregleda kod doktora preporučeno da odmara glas i da bi to trebalo da poštuje bar šest meseci, pa je Rada smislila kako da ne otkaže nastupe i nastavi da radi punom parom.


- Rada se žalila na bolove u grlu, ali je odlagala odlazak na pregled zbog obaveza. Kad je, na kraju, na nagovor sestre zakazala pregled na privatnoj klinici u Beogradu, lekar joj je rekao da su joj glasne žice otečene i da, kako zna, mora da odmara grlo. Doktore je objasnio da su glasne žice isforsirane i da mogu da se stvore polipi ako se Rada ne bude odmarala. Preporuka je da bar šest meseci ne peva, da izbegava da viče i da nikako ne odlazi u zagušljive prostorije u kojima ima duvanskog dima - priča nam upućen izvor blizak folkerki i nastavlja:

Foto: Republika TV

Rada Manojlović na tezge vodi di džeja jer ne može da peva

- Rada je rekla da ima nekoliko bitnih tezgi u narednih mesec dana, pa je smislila kako da nastavi da radi, ali uz minimalan napor. Sad, kad ode na tezgu, povede di-džeja sa sobom. On pušta pesme, a ona peva na plejbek. Publika se čudila kad su primetili šta se dešava jer Rada obično peva uživo, pravi dobru atmosferu i zato je ljudi najviše zovu na slavlja. Desilo se i da su se neki gosti žalili, tražili su menadžera i pričali da su pesme mogli i kod kuće da slušaju preko telefona i da je sramota što su gazde dopustile da peva na plejbek.


Kako smo saznali, Rada je otkazala tri zakazane svadbe jer tu nije svakako mogla da dođe sa di-džejem niti je mogla da vara narod, pa joj je sad najbolja varijanta da pauzira da bi odmorila glas.

Foto: ATA Images

Rada Manojlović na tezge vodi di džeja jer ne može da peva

- Na svadbama je muzika uživo, gosti hoće dobru atmosferu i tu nema di-džeja. Otkazala je domaćinima mesec dana ranije, pa su, sva sreća, mogli brzo da nađu zamenu. Svadbe svako hoće da radi, tu se uvek uzmu dobre pare. Sad Radi sleduje mirovanje, pa će kroz nekoliko meseci opet na preglede - kaže izvor.

Rada bukirana do septembra


Manojlovićka je na Instagramu okačila spisak nastupa koje ima u narednom periodu, mimo svadbi koje je otkazala, pa jasno može da se vidi da je već sad ugovorila tezge, maltene, do kraja godine! Rada će najviše da nastupa preko leta, a tezge je zakazala i po regionu i širom Evrope.


- Rada slabo izdaje nove pesme, ali ima toliko hitova da neki pričaju da joj to i ne treba. Ona na nastupima peva i svoje pesme i pesme kolega i nikad joj nije teško ni da ostane duže na tezgi ako vidi da je atmosfera dobra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading