NAPADNU LI NAŠ NAROD, KOD MENE NEĆE BITI - SKLONI SE I POVUCI SE! Jasna poruka predsednika Vučića: Ja im nisam ni Milošević ni Tadić ni Koštunica!

Autor:

Vesti

13.04.2023

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poslao je upozorenje Prištini ali i međunarodnoj zajednici ukoliko Albanci napadnu srpski narod na Kosovu da će reakcija Srbije odlučna.

NAPADNU LI NAŠ NAROD, KOD MENE NEĆE BITI - SKLONI SE I POVUCI SE! Jasna poruka predsednika Vučića: Ja im nisam ni Milošević ni Tadić ni Koštunica!

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ

- Ali ja znam šta vi želite od mene, iako nećete da izgovorite, da je jedino što bi vas obradovalo da srpska vojska uđe na KiM. I da biste tek tada se osećali sigurno. Narod u Srbiji je to mogao da vidi isto, ja dobro čitam i ono što ne kažete. Trenutno sam, osim činjenice da sam predsednik, i vrhovni komandant vojske koja je mnogo jače nego što je bila. Ja ne mislim da je to rešenje u ovom trenutku. Ja znam šta sam obećao na poslednjem sastanku u Raški, kada sam jedva izmolio ljude da se sklone sa barikada, znajući da ću biti najpsovanija osoba na kugli zemaljskoj. Znam Srećko da nisam promašio, ali znam da je danas, posle nekoliko meseci, znate da je to bila odgovorna odluka. Mi moramo da čekamo, da gradimo i čekamo, a ukoliko budu uradili ono o čemu smo govorili prošli put, i ukoliko to bude očigledno, i jasno da im je namera da proteraju naše ljude, verujte mi da se to neće dogoditi i da im to nećemo dozvoliti - rekao je predsednik.

Vučić kaže da to govori sa punom odgovornošću, i da on ne hita u sukobe zbog aplauza:

- Napadnu li naš narod, kod mene neće biti kreni i stani, i skloni se i povuci se. Ja im nisam ni Milošević, ni Tadić ni Koštunica - podvukao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (94)

Loading
Sanja

13.04.2023 14:12

Tako je predsedniče. Jasna poruka da ste uz svoj narod.

Ana

13.04.2023 14:13

Bravo predsednice

Nemanja

13.04.2023 14:13

Hvala predsedniku Vučiću što brani interese srpskog naroda i ne dozvoljava da se žrtve koje Srbi na KiM trpe ostave po strani.

Jablan

13.04.2023 14:14

Narod mora da se brani na KiM