NJIHOV CILJ JE DA OTERAJU NAJBOLJE MOMKE, ZATO PUCAJU NA NAS! Vučić sa Srbima sa KiM u Raškoj raskrinkao prljave namere Kurtija!

Autor:

Vesti

13.04.2023

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je na sastanku sa Srbima sa KiM u Raškoj da se kampanja protiv srpskog naroda vodi godinama unazad.

NJIHOV CILJ JE DA OTERAJU NAJBOLJE MOMKE, ZATO PUCAJU NA NAS! Vučić sa Srbima sa KiM u Raškoj raskrinkao prljave namere Kurtija!

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ

Aleksandar Vučić

Kako je objasnio šef države, on je istakao da je cilj Albanaca da oteraju najbolje i najhrabrije momke sa KiM.

- Pa da se ušetaju kao kroz švajcarski sir. Zato nas hapse. Zato pucaju u nas. Da bi svima rekli "ne možete tu" - rekao je predsednik Srbije.

Predsednik je odgovorio i na pitanja Srba sa KiM da oštrije reagujemo prema Albancima.

Republika

Foto: printscreen

 

- Ovo je zahtev Srbiji da oštrije reagujemo prema Kurtijevim poslušnicima, koji rade za drugu državu, dobijamo te zahteve stalno. Imamo zakone u skladu sa kojima moramo da se ponašamo, razumemo gnev i ljutnju. Kampanja protiv našeg naroda se vodi godinama, u tome sami učestvujemo. Kad sam prihvatio ulogu nekog ko neće da učestvuje u harangi Milana i Srećka i svih drugih momaka sa Severa, znao sam o čemu je reč, da hoće da nam oteraju najsposobnije i najvrednije momke. Zato nam hapse ljude na administrativnim prelazima, da bi poslali jasnu poruku, ne možete tu. Razlog je taj što ga se plaše i što znaju da će da se bori sa svojim narodom ako nedajbože do toga dođe. Toj jezivoj propagandi nije se lako suprotaviti, znam ministre koji govore najgore stvari i koji pojma nemaju ni o čemu ni kakav teret neko nosi i ne znaju kako izgleda preživljavanje, kad zatvore sve altrenrativne puteve i neće da vam puste i koji ne razumeju kako je to boriti se na dnevnom nivou za opstanak. Da li mislite da ne znamo i ne hvatamo u njihovom sistemu veza koga se plaše i ko im predstavlja problem, odlično to znamo i zato znamo šta jesu njihovi ciljevi - naveo je Vučić.

Republika

Foto: Printscreen/TV Pink

 

 

Ko god prekrši zakone Srbije možemo da reagujemo, rekao je Vučić.

- Svi se plaše da izgovore do kraja, ali znam šta je vaš san i cilj i želja i znam da ste bili kad je došlo sve da se borite do kraja, video sam razočaranje i nerazumevanje oko mog predloga da se sklonite sa barikada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (76)

Loading
Bole

13.04.2023 13:48

Klasican psiholoski rat zastrasivanja.

Anđela

13.04.2023 13:48

To bi Kurti možda želeo ali neće uspeti u nameri da zastraši narod i otera ih sa KIM.

Veso S

13.04.2023 20:38

@Anđela - Anđela: Kurti to zaista želi, ali mu se želja sigurno neće ostvariti.

Kristina

13.04.2023 13:49

Cilj Šiptara je da uplaše i oteraju naš narod, ali uz podršku predsednika Vučića to se neće desiti.