KOLIKO JOŠ SRPSKE KRVI TREBA DA SE PROLIJE DA BI SE REŠILO OVO NA KOSOVU! Supruga ranjenog Srbina u suzama: Predsedniče, šta da kažem ćerkici?!

Autor:

Vesti

13.04.2023

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik u Raški razgovara sa predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije.

KOLIKO JOŠ SRPSKE KRVI TREBA DA SE PROLIJE DA BI SE REŠILO OVO NA KOSOVU! Supruga ranjenog Srbina u suzama: Predsedniče, šta da kažem ćerkici?!

Foto: printscreen

Marina Jovanović, supruga ranjenog Srbina kod Leposavića Milana Jovanovića, kroz suze se obratila predsedniku Aleksandru Vučiću koji danas razgovara sa predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije u Raški.

- Ovo je jedan od najtežih perioda u mom životu, puali su na nevinog čoveka i to se ne dešava prvi put, pucali su na nevinu decu isto. Hvala dragom bigu što ga je spasio, traume će ostati večne, ali milimetar je falio da moja deca ostanu bez oca, a ja bez supruga - rekla je i dodala:

- Ovo je jedan od najtežih perioda u mom životu, puali su na nevinog čoveka i to se ne dešava prvi put, pucali su na nevinu decu isto. Hvala dragom bigu što ga je spasio, traume će ostati večne, ali milimetar je falio da moja deca ostanu bez oca, a ja bez supruga. Juče sam bila na mestu gde se sve dogodilo, pokrenula sam peticiju da se uklone svi specijalci sa KiM, želim da vam se zahvalim, jer ste mi pružili pomoć u teškim trenucima, želim da vas pitam još koliko krvi treba da se prolije da bi se rešilo ovo stanje na KiM. Ja sam izbeglica sa Kosova, sa 12 godina sam izbegla iz Obilića i moja deca to sve danas proživljavaju kao što sam ja nekad. -

Vratiće se tata!

Predsednik je istakao da želi da supruzi upucanog Milana odmah odgovori.

- Ćerkici recite da će tata uskoro da se vrati, želimo mu svi brz oporavak - istakao je predsednik i dodao da sve što država sve vreme radi je da spreči dalje prolivanje krvi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading