SLIKA STARA 25 GODINA: Jelena Dokić i Rodžer Federer zajedno - "Jednom džentlmen, uvek džentlmen!"

Autor:

Sport

13.04.2023

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fanovi su iznenadili australijsku teniserku našeg porekla za njen rođendan.

SLIKA STARA 25 GODINA: Jelena Dokić i Rodžer Federer zajedno - "Jednom džentlmen, uvek džentlmen!"

Foto: Instagram/Printscreen/dokic_jelena

Rodžer Federer i Jelena Dokić

Jelena Dokić, teniserka rođena u Osijeku, a koja je u većem delu svoje karijere nastupala za Australiju, proslavila je u sredu, 12. aprila, svoj 40. rođendan.

Dokićeva je svojevremeno bila jedna od najvećih svetskih teniskih dana, bila je 10. teniserka sveta, sa samo 17 je igrala polufinale Vimbldona, ali je nažalost njena karijera otišla u pogrešnom smeru, pa nikada nije uspela da pokaže ni delić onoga što je umela.

Sada su je za njen 40. rođendan, fanovi Rodžera Federera podsetili na sliku koja je nastala davne 1999. godine, na kojoj ona i Švajcarac poziraju zajedno, što je očigledno obradovalo Jelenu.

- Morala sam ovo da repostujem, zato što nisam znala da ova slika uopšte postoji. Hvala vam na kul postu i na rođendanskim željama. Ova slika je zapravo iz 1999. godine, kada smo Rodžer Federer i ja bili proglašeni za najbolje juniore sveta 1998. Dodela je uvek održavana godinu dana kasnije i to na Rolan Garosu. Rodžer Federer, jednom džentlmen, uvek džentlmen - stoji u opisu posta, koji je Dokićeva objavila na svom Instagramu.

Jelena Dokić se ove godine često nalazila u centru pažnje. Prvo je na Australijan openu, nakon jednog duela Novaka Đokovića, dobila priliku da intervjuiše srpskog tenisera na centralnom terenu kompleksa u Melburnu, a zatim je bila izložena i gnusnim uvredama na račun njenog izgleda.

Podsetimo, Jelena je čitav život imala problema sa svojim ocem Damirom Dokićem, koji ju je između ostalog i naveo na to da igra za Australiju, a u svojoj biografiji "Unbreakable", Dokićeva je svog oca optužila za psihičko i fizičko zlostavljanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
duga

14.04.2023 16:53

kosa,kratka pamet