OVO BOLI! Nadalu PREPUSTIO titulu na Rolan Garosu: Šok OTKRIĆE posle nepunih godinu dana!

Autor:

Sport

10.04.2023

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izjava čuvenog asa podigla veliku prašinu.

OVO BOLI! Nadalu PREPUSTIO titulu na Rolan Garosu: Šok OTKRIĆE posle nepunih godinu dana!

Foto: Tanjug/AP

Badal sa peharom Rolan Garosa

Španski teniser Rafael Nadal osvojio je prošle godine 14. titulu na Rolan Garosu, a Nemac Aleksander Zverev veruje da do nje ne bi stigao, da nije povredio skonči zglob.

Zverev je gubio sa 1:0 po setovima, drugi period igre je uveo u taj-brejk, a onda je doživeo maler, zbog kojeg je morao duže da odsustvuje sa terena.

- Iz nekog razloga jesam. Ne želim da zvučim arogantno. Rafa je svakako najbolji igrač ikada na toj podlozi, tako da nikad ne znaš šta može da se dogodi. Nikad se ne zna šta bi se dogodilo na tom meču, da se nisam povredio. Osećao sam da igram najbolji svoj tenis u karijeri na toj podlozi. Osećao sam da mogu da se takmičim sa njim, što sam i radio. Ishod meča uvek zavisi od sitnica. Osećao sam da je to mogla da bude moja nedelja - rekao je Zverev.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Zverev još uvek žali za "kupom musketara"

Rafa je kasnije stigao do svog 22. "slema", preko Norvežanina Kaspera Ruda, koga je lagano nadigrao u finalu na pariskoj šljaci - 6:3, 6:3, 6:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading