BUM! Rafael Nadal se VRAĆA, poznato i KADA!

Autor:

Sport

07.04.2023

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Biće spreman sigurno", rekao je proslavljeni trener Patrik Muratoglu.

BUM! Rafael Nadal se VRAĆA, poznato i KADA!

Foto: Tanjug/AP

Španski teniser Rafael Nadal

U kom je stanju Rafael Nadal?

Ovo pitanje muči tenisku javnost širom planete, a "bik sa Majorke" svojim odlukama iz dana u dan zabrinjava navijače.

Zbog povrede ga već neko vreme nema na terenu i poslednji meč odigrao je još na Australijan openu kada je poražen od Mekenzija Mekdonalda sa 3:0 (6:4, 6:4, 7:5).

Svi se pitaju kada će Nadal ponovo na teren, a sada su stigle nove informacije koje bi mogle da obraduju sve njegove fanove.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal

 

Španski teniser  biće potpuno spreman da zaigra na Rolan Garosu gde brani titulu i ima osvojenih 14 trofeja, tako bar tvrdi proslavljeni trener Patrik Muratoglu. 

- Ako negde može da pobedi, to je onda na Rolan Garosu. Sve što radi posle povrede na Australijan openu je usmereno ka tome da osvoji Rolan Garos. Biće spreman sigurno - rekao je Muratoglu.

Nadal (36) od eliminacije iz drugog kola Australijan opena i povrede nije odigrao nijedan meč, a nedavno je otkazao učešće na Mastersu u Monte Karlu. Španac je najavio da će se na teren vratiti 17. aprila na turniru u Barseloni, malo više od pet nedelja pred start Rolan Garosa, 28. maja. 

Rafa je na ATP listi doživeo ogroman pad i trenutno se nalazi na 14. poziciji. Motiva da se vrati na teren do Rolan Garosa ima na pretek jer će možda upravo na ovom grend slem turniru on i Novak Đoković odlučivati o GOAT trci. Trenutno su Nole i Rafa izjednačeni po broju grend slem titula i obojica imaju po 22, pa će otvoreno prvenstvo Francuske biti dobra prilika da neko od njih uđe u istoriju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading