"RAZVOD SAM PLATILA 1.500 MARAKA, TOLIKO JE RAJKO TRAŽIO ZA POTPIS" Verica Šerifović priznala koliko je koštalo da se OSLOBODI bivšeg muža!

Autor:

Zabava

11.04.2023

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verica Šerifovć proživljavala je torturu dok je bila u braku sa svojim bivšim suprugom Rajkom sa kojim se razvela nakon što mu je iskeširala novac.

"RAZVOD SAM PLATILA 1.500 MARAKA, TOLIKO JE RAJKO TRAŽIO ZA POTPIS" Verica Šerifović priznala koliko je koštalo da se OSLOBODI bivšeg muža!

Foto: ATAImages/Antonio Ahel

Verica Šerifović

Verica Šerifović je zbog ljubavi prema Rajku Šerifoviću napustila gimnaziju, ali ju je, umesto ljubavi i harmonije, dočekala tortura, koju je proživljavala iz dana u dan. Psihičko i fizičko nasilje trpela je godinama, sve zbog ćerke Marije Šerifović. Svoju slobodu platila je 2003. i to 1.500 maraka.

Foto: ATA Images

Verica Serifovic

Naime, Verica kaže je tadašnjeg supruga na foru naterala da potpiše papire za razvod, te za isti iskeširala ugovorenu sumu. Pošto je Rajko dugovao te pare, pristao je na sve, pa čak i na razvod, koji godinama pre toga nije hteo da joj da.

- Rajko je voleo da kocka i jednom tipu je dugovao neke pare, došao je kući i rekao mi: "Moraš da mi daš pare da vratim" i ja mu kažem: "Ok, koliko je to", a on odgovori: "1.000 maraka." I ja kažem da ću mu dati 1.500 maraka, ali da potpiše sporazumni razvod. I on samo kaže: "Nema problema, pozovi advokata i daj mi pare." Ja rekoh: "Polako, da odemo mi prvo kod advokata." I odemo, potpisa se on, uze pare i ode, a ja žena razvedena. Našla sam se u čudu, taj osećaj - da li da plačem, da li da se smejem. Advokat me gleda i kaže: "Vera, hoćete čašu vode", a ja ga pitam: "A je l' mogu da dobijem neku lepu kafu? I da me ništa ne pitate." Gledam onu kafu, pušim cigaretu i pitam samu sebe - 20 i nešto godina, toliko energije, da ne pričam o svojoj lepoti, mladosti, pevanju, parama, kuvanju, sve to da se odjednom preseče. Verovatno je on mislio da papir trpi sve - prisetila se Verica i otkrila da je imala samo 18 godina kad se udala, te da je mnoge situacije s Rajkom krila od roditelja:

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Rajko Šerifović

- Želela sam da napustim Rajka mnogo ranije, kad je Marija bila mala, i podnela sam papire za razvod, ali on je imao veze u Kragujevcu i uspeo je da smuva da Marija pripadne njemu. Doživela sam jači nervni slom i rekla: "Ma neka mi bude kako bude. Odustajem od razvoda, odustajem od svega." Sad, posle toliko godina, mogu da kažem: "Možda je to tako moralo da bude" - ispričala je nedavno Šerifovićkina majka.

Republika

Foto: Instagram.com

Verica Šerifović sa ćerkom Marijom

Verica je nekoliko puta priznala da je glavni razlog njihovih problema zapravo bio alkohol, te da je Rajko, uz nekoliko čašica rakija, postajao drugi čovek.

- Prosto ne mogu da verujem da dve čašice rakije mogu da promene čoveka. Njega su svi voleli jer je društven, drug do koske, ali kad popije dve-tri, to više nije taj čovek. Teško sam se nosila s tim, nisam samo ja, svi smo - i svekar, svekrva, jetrva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading