VUČIĆ SA HILOM: Upoznao sam ambasadora SAD sa teškom situcijom i učestalim napadima na Srbe na Kosovu i Metohiji! (FOTO)

Autor:

Vesti

12.04.2023

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik se sastao sa ambasadorom SAD.

VUČIĆ SA HILOM: Upoznao sam ambasadora SAD sa teškom situcijom i učestalim napadima na Srbe na Kosovu i Metohiji! (FOTO)

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Sjedinjenih Američkih Država Kristofera Hila i naveo da ga je upoznao sa sve težom situacijom i izazovima sa kojima se suočava srpski narod na Kosovu i Metohiji i da je ponovio zabrinutost zbog učestalih napada, hapšenja i drugih pritisaka kojima su izloženi.

- Republika Srbija se trudi da doslednom i odgovornom politikom sačuva mir i obezbedi sigurniji i lakši život svih građana, uz poštovanje i primenu međunarodnog prava i dogovorenog u dijalogu sa Prištinom, a ambasadora Hila sam zamolio za punu podršku i angažman SAD na tom putu - naveo je Vučić na Instagram nalogu buducnostsrbijeav.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (220)

Loading
Ivona

12.04.2023 11:44

Vucic se trudi da odgovornom politikom sačuva mir i obezbedi sigurniji i lakši život svih građana.

Miki

12.04.2023 11:44

Zabrinutost za Srbe koji su izloženi pritiscima i napadima na Kosovu i Metohiji pokazuje da se vlada brine o svojim građanima i nastoji da ih zaštiti.

Miki

12.04.2023 11:44

Nadamo se stabilnoj situaciji na Kosovu i Metohiji. Krajnje je vreme da se ta situacija reši.

Miki

12.04.2023 11:45

U istoriji naseg naroda nije se desio ovoliki napor za odrzanjem mira u zemlji, uprkos bilo cemu sto se naslo na putu da taj mir narusi.