EVO GDE SE MILO SKLONIO NAKON IZBORNOG KRAHA: Objavljena hit fotka i još brutalnija poruka: VESELI SE SRPSKI RODE, DOGODINE U SUTOMORU! (FOTO)

Autor:

Svet

12.04.2023

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milo Đukanović, bivši predsednik Crne Gore nakon što je izgubio na predsedničkim izborima otputovo je u toplije krajeve.

EVO GDE SE MILO SKLONIO NAKON IZBORNOG KRAHA: Objavljena hit fotka i još brutalnija poruka: VESELI SE SRPSKI RODE, DOGODINE U SUTOMORU! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Milo Đukanović, bivši predsednik Crne Gore, koji je na izborima zadobio ozbiljan poraz od strane protivkandidata Jakova Milatovića sklonio se u Dubai, ne bi li lakše prebrodio izborni poraz koji je doživeo 2. aprila. 

Milan Knežević, jedan od lidera Demokratskog fronta objavio je na svom Tviter profilu sliku Đukanovića koji uživa na plaži u Dubaiju, čitajući knjigu. 

- Nigde nije nebo kao iznad Dubaija... Kako smo ga razvalili od straha ne sme u vodu da uđe. Veseli se srpski rode dogodine u Sutomoru - napisao je Knežević na Tviteru.

 

 

Ova objava izazvala je brojne komentare.

Sto si ljubomoran? U Moskvu i Beograd je sad jako hladno, sve su prilike da ce bit jos hladnije. Sam si Milane birao, sam “pao” sam se “ubio”. E moj Pipune.. Svaka mu je briga ka’ ovaj kačket na koljeno! Dogodine akobogda pored Zete u Spuž - glasili su neki od komentara tviteraša.

Bilo kako bilo, Đukanović se očigleno drži onog ,,Bolje da plačem u ferariju, nego u jugiću", pa je tako i on utehu pronašao upravo na luksuznim plažama Dubaija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Dana

12.04.2023 12:10

axaxaxaa,dovoljno ste ga nafatirali ,moze i da ostane tamo do kraja zivota

Goran Bojanović

12.04.2023 13:03

Bogumi i u kratke gaće u sred zime u daleku Arabiju brine za Crnu goru.