BRENA SE VADI NA BOLEST DA BI IZBEGLA ZATVOR: Pozlilo joj jer joj nije upalila još jedna malverzacija!

Autor:

Zabava

09.04.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je na sve spremna kako bi zataškala priču o divljoj gradnji. Od onog dana kad je Republika pisala da su Živojinovići prevarili grad i digli bespravnu građevinu u dvorištu, ona ne izlazi iz kuće i žali se na visok pritisak. Ovlastila je advokata da svima govori da je pala u postelju, tvrdi upućeni izvor.

BRENA SE VADI NA BOLEST DA BI IZBEGLA ZATVOR: Pozlilo joj jer joj nije upalila još jedna malverzacija!

Foto: NEmanaj Pancic, Petar Divac

Nakon što je raskrinkana u vezi s bespravnom gradnjom, zbog koje joj čak preti i zatvorska kazna ukoliko izbegne da plati novčanu, pevačica Lepa Brena od kršenja zakona pokušava da se izvuče na bolest.

Foto: Nikola Mutić

Posle pisanja Republike, zaustavljena divlja gradnja u dvorištu Lepe Brene

Kako saznaje Republika, pošto su nadležne službe izašle na teren, usled čega su zaustavljeni višemesečni radovi Lepe Brene i njenog supruga Bobe Živojinovića pored njihove vile na Bežanijskoj kosi, ali na placu koji je u vlasništvu grada Beograda, folkerki je pozlilo jer joj nije upalila još jedna malverzacija.

Navodno joj se stanje pogoršalo kada je stopirana divlja gradnja novog objekta, pa su morali da zovu Hitnu.

- Brena je van sebe, plače i ne može da veruje da je neko mogao da se suprotstavi njenim malverzacijama. Ona je mislila da vila može tako lagano da nikne, a da niko ne potegne pitanje, kako, po čijoj dozvoli. Njoj i Bobi je inspekcija zvanično stopirala izgradnju novog objekta jer za to nisu imali adekvatnu dozvolu. Kako je poznato da je Brena krhkog zdravlja, da svako malo ima neke probleme, ona to očito i u ovoj situaciji koristi. Od onog dana kad se raširila vest da su prevarili grad i digli bespravnu građevinu u dvorištu, ona ne izlazi iz kuće i žali se na visok pritisak - priča izvor blizak Živojinovićima i otkriva na šta je sve spremna:

Republika

Foto: Nikola Mutić, ATAImages/Antonio Ahel

Lepa Brena

- Pozlilo joj je jer joj nije upalila još jedna malverzacija, pa sada ide na to da neće pred lice pravde jer joj je loše, igra na kartu toga da će se sažaliti na nju i da će se sve, s vremenom, zataškati. Čak je i advokatu rekla da je pala u krevet i da je u lošem zdravstvenom stanju. Njeni ukućani su se uplašili, zvali su i medicinsku pomoć, ali, po svemu sudeći, njoj bi samo pomoglo da nije uhvaćena u lopovluku.

Republika

Foto: Nikola Mutić

Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović bespravno zidali objekat

Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt s Brenom, ali se ona do zaključenja teksta nije javljala na broj poznat redakciji.

Podsećamo, Republika je pisala da poznati estradni par Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović zida ogroman objekat na Bežanijskoj kosi, gde inače živi, a da za to nema dozvolu. Da se radi se o bespravnoj gradnji, dokazali smo i kad smo kontaktirali sa sekretarijatom grada Beograda, koji nam je potvrdio da je izvršeno zatvaranje gradilišta nakon naših pisanja. Posle niza tekstova nadležne službe su izašle na teren, te je njihovo divlje gradilište zatvoreno, dok će Živojinovići morati da odgovaraju za počinjeni prekršaj i plate novčanu kaznu ukoliko žele da izbegnu zatvor zbog kršenja zakona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading