DANIJELA DIMITROVSKA PROGOVORILA O AMIDŽIĆU I NJEGOVOJ NOVOJ DEVOJCI!

Autor:

Zabava

18.05.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danijela Dimitrovska otkrila je da li je zaljubljena, pa se osvrnula na Ognjena Amidžića i njegovu novu devojku.

DANIJELA DIMITROVSKA PROGOVORILA O AMIDŽIĆU I NJEGOVOJ NOVOJ DEVOJCI!

Foto: Republika

Manekenka i bivša supruga voditelja Ognjena Amidžića, Danijela Dimitrovska, bila je na jednom prestoničkom događaju gde je govorila o svom privatnom životu i tom prilikom otkrila da li je zaljubljena.

- Trenutno sam jako fokusirana na sina i na posao. To je ono što mene ispunjava, naravno, tu su i prijatelji i porodica, ja ljubav crpim iz svega. Jako mi je važno da imam otvoreni i blizak odnos sa porodicom. Ja sam uvek zaljubljena. Da li je to ljubav koja potiče od prijatelja, porodice deteta, to je ono što mene ispunjava - rekla je Danijela, pa otkrila da li bi svog novog partnera predstavila javnosti:

Foto: ATA Images

Danijela Dimitrovska o ljubavi

- O tome ćemo da pričamo kad dođe do toga, nikad ništa nisam krila, tako da neću kriti ni to - rekla je Danijela, koja se dotakla i svog bivšeg supruga i njegove nove partnerke:

- Što se toga tiče, ja svima želim ljubav. Ja sam jedno biće koje ceni sve što je lepo i pozitivno i stvarno svima želim ljubav i to je to - zaključila je Danijela, prenosi Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading