BREGA TUKAO TIFU NA KONCERTIMA! Roker se valjao u drogi, nema šta nije probao: Pitaj političare kako udaraju na NOS!

Autor:

Zabava

14.07.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok ispovest slavnog muzičara!

BREGA TUKAO TIFU NA KONCERTIMA! Roker se valjao u drogi, nema šta nije probao: Pitaj političare kako udaraju na NOS!

Foto: youtube.com/BALKAN INFO - Zvanični kanal

Roker Mladen Vojičić Tifa, član legendarne grupe "Bijelo dugme", jednom prilikom je otvoreno govorio o konzumaciji opijata. Njegova ispovest se brzo proširila društvenim mrežama, a mnogi su zbog toga osudili muzičara, tvrdeći da daje loš primer mladima.

- Ranije sam pio da mi bude dobro. Uzimao sam drogu da mi bude dobro. Kakav pakao? To je samo kod budala. Kombinovao sam heroin sa LSD-jem, što? Meni je bilo dobro - pričao je on u emisiji "Balkan info".

- Nikada se ne kajem zbog nijednog svog postupka. Znam da je život samo jedan. U mom slučaju je jako bitno da ja to sve radim od srca. Čim počneš da koristiš mozak onda ti kalkulišeš, a ja sve radim spontano i refleksno - dodao je Tifa.

Republika

Foto: printscreen/ RTS Zabavni program - Zvanični kanal

Tifa

On je istakao i da treba legalizovati marihuanu, a na pitanje da li je to maskiranje realnovisti, dao je neočekivan odgovor.

- Pitaj političare kako udaraju na nos, kako kokain puca ko lud - rekao je on.

Tom prilikom, pričao je i o Sarajevu i istakao da mrzi floskulu "ovo je moj grad, on mi je dao..."

- Šta mi je dao ovaj grad? Dao mi je ku*ac. Ja sam ovom gradu dao. Moji autoriteti više nisu živi, a to su moji roditelji. Nikome ja ne treba da polažem račune. Tri puta sam brutalno pretučen tokom rata. Al’ budala je bilo i tokom rata, a bilo ih je i pre rata - kazao je Tifa.

Republika

Foto: youtube.com/Nikad nije kasno

Tifa

Istakao je i da je na koncertima sa "Bijelim dugmetom" često umeo da "kiksne".

- Seks, droga, rokenrol… Samo što sam ja najmanje od toga upražnjavao seks. I nije tačno da je Brega tukao muzičare, umeo je mene da nekad zakači gitarom po bubrezima i kaže: "Pevaj, majku ti je*em" - ispričao je muzičar jednom prilikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading