"ORLOVI" PORAŽENI POSLE DRAME: Srbija se vratila od 0:2, pa izgubila u petom setu!

Autor:

Sport

18.08.2023

21:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Turci su bili bolji od naše reprezentacije.

"ORLOVI" PORAŽENI POSLE DRAME: Srbija se vratila od 0:2, pa izgubila u petom setu!

Foto: OSSRB

Odbojkaši Srbije

Odbojkaši Srbije poraženi su od Turske rezultatom 3:2 (26:24, 25:22, 17:25, 14:25, 15:12) u pripremnom meču pred Evropsko prvenstvo koje će se održati od 28. avgusta do 16. septembra.

Meč je trajao 107 minuta, a Srbija se posle lošeg starta i izgubljena prva dva seta podigla i zaigrala mnogo bolje, ali je na kraju ipak poklekla u petom setu.

Srbija je meč počela sa postavom Podraščanin - Nedeljković, Luburić - Todorović, Kujundžić - Kovačević. Od starta su igrala oba libera, Kapur i Krsteski.

Posle izgubljena prva dva seta, selektor Igor Kolaković je odlučio da promeni postavu, pa su se na terenu našli Krsmanović, Perić i Atanasijević.

Republika

Foto: Starsport

Igor Kolaković

Od 14 igrača koji su otputovali u Istanbul, u petak nije igrao samo Nemanja Mašulović.

Najbolji u srpskom timu bio je Aleksandar Atanasijević sa 17 poena, jedan manje je upisao Miran Kujundžić. Uroš Kovačević je za dva seta osvojio devet, koliko i Pavle Perić za tri. Aleksandar Nedeljković je imao osam poena, Dražen Luburić sedam, po pet su upisali Petar Krsmanović i Marko Podraščanin, a tehničar Vuk Todorović je imao četiri.

Srbija i Turska će drugi prijateljski meč odigrati u subotu od 14 časova po našem vremenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading