ISKUSTVO JE PREVAGNULO: Šantarovac je slavio protiv mlade i odlične ekipe Vinorače!

Autor:

Sport

21.08.2023

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličan meč u drugom kolu prvenstva.

ISKUSTVO JE PREVAGNULO: Šantarovac je slavio protiv mlade i odlične ekipe Vinorače!

Foto: Facebook.com/printscreen

U okviru drugog kola Međuopštinske lige Sever ekipa Vinorače ugostila je sastav Šantarovca.

Domaćin susreta je u prvom kolu pretrpeo poraz na gostovanju Mladom Radniku rezultatom 4:0, dok je sastav Šantarovca slavio pred svojim navijačima sa 7:0 protiv Jedinstva iz Duboke.

Odličan meč je viđen u Vinorači gde se vodila velika borba tokom celog susreta, u prvih pola sata, prilikom rezultata 0:0, oba tima su imala svoje prilike za postizanje pogotka, ali ih nije bilo.

Prvi put se mreža zatresla u 40. minutu kada je viđen jedan od sigurno lepših pogodaka u poslednjih par sezona. Centaršut Filipovića u kaznenom prostoru Vinorače odlično je "makazicama" zahvatio Dragan Spasić, 1:0 za goste.

Republika

Foto: FK Šantarovac

Druga pobeda u nizu Šantarovca

Tokom poluvremena promena u sastavima nije bilo, dok je sledeća promena rezultata viđena u 58. minutu kada su opet igrači Šantarovca poslali loptu u mrežu rivala. Jovan Trifunović je iskoristio svoju brzinu i nespretnu rekaciju odbrane, 2:0.

Ubrzo su gosti stigli i do trećeg pogotka i tada su mnogi mislili da je meč već rešen u korist Šantarovca, Spasić je svojim drugim pogotkom povisio prednost svog tima na 3:0. 

Trgli su se domaći, zaigrali su na sve ili ništa i u 68. minutu su smanjili na 3:1, Nikola Dikić je bio strelac za Vinoraču, ali su gosti ubrzo vratili prednost od tri gola razlike, Trifunović je drugim pogotkom postavio 4:1.

Opet su domaći smanjili u 77. minutu na 4:2, ali je to bilo to što se tiče njihovih pogodaka. Konačnih 5:2 postavio je rezervista Miloš Gavrilović koji je sa "bele tačke" savladao golmana Vinorače, Milanovića.

Vinorača - Šantarovac 2:5 (0:1)

Vinorača: Milanović, Đorđević, Stefanović, Zafirović, N. Dikić, Kadrić (od 58' Danilović), Stanojević, Petrović (od 77' Ristić), Ilić, Šapić, Đorđević (od 56' J. Dikić)

Šantarovac: Živković, Ilić (od 72' Simijonović), Milutinović (od 60' Avramović), Ristić, Jovanović, Krstić, Trifunović, Filipović (od 72' Danković), Stijović, Spasić, Marinković (od 54' Gavrilović)

Ovim trijumfom gosti su posle drugog kola jedini tim koji ima maksimalan učinak i trenutno su sami na prvom mestu na tabeli, dok ekipa Vinorače i dalje traži prve bodove u novoj sezoni.

Iz redova Šantarovca su posle meča poručili:

- Odbrana ponovo čvrsta, i na tome im treba čestitati, kao i celoj ekipi pojedinačno. Hvala i publiki koja je bila tu za nas, a naravno čestitke i rivalu na fer i korektnoj igri, kao i na gostoprimstvu. 

U sledećem kolu Šantarovac dočekuje Bratstvo iz Međureča, dok ekipa Vinorače gostuje u Končarevu sastavu Mladosti.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading