MEMEDOVIĆ POKAZAO NOVO RADNO MESTO NAKON OTKAZA NA RTS-u (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

22.08.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati voditelj spreman za nove radne pobede!

MEMEDOVIĆ POKAZAO NOVO RADNO MESTO NAKON OTKAZA NA RTS-u (FOTO)

Foto: RTS/printscreen

Voditelj Jovan Memedović dao je otkaz na Radio televizije Srbije nakon više od 30 godina rada u ovoj kući, a povodom iznenadne odluke oglasio se samo jednom, istakavši da će se njegove emisije nastaviti sa emitovanjem.

Tokom letnje pauze, Memedović je otkrio da su "nove epizode u nastajanju" i da spremno dočekuje novu sezonu, a pored toga, svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram pokazao je i svoj novi radni prostor.

Naime, poznati voditelj je objavio snimak na kome se može videti čime je zamenio kancelariju, odnosno kako uživa na Drini, dok pored njega gori tiha vatra, a tu su i drvena stolica i laptop.

Republika

Foto: instagram.com/jovanmemedovic

Jovan Memedović instagram

Podsećanja radi, kako je Jovan Memedović otkrio, iako je dao otkaz na RTS-u, njegove emisije "Potera" i "Sasvim prirodno" nastaviće se sa emitovanjem na pomenutom programu.

Usred sam snimanja nove sezone "Potere", a u isto vreme i u postprodukciji novih epizoda "Sasvim prirodno", koje će se emitovati od septembra na istom programu i u isto vreme. Ja kroz svoj rad govorim i šta mislim i u šta verujem. Sada sam primoran da se na ovakav način obratim mojim gledaocima i poštovaocima moga rada. Nisam više zaposlen na RTS-u, ali se pomenute emisije koje vodim nastavljaju kao i do sada - ogasio se tada Memedović.

Republika

Foto: RTS/printscreen

Jovan Memedović RTS

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading