NOVI ESTRADNI RAT: Besna Brena urlala kao sumanuta na Senidu, isplivali šok detalji SVAĐE

Autor: P. R.

Zabava

22.08.2023

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se sazanje, pevačice više nisu u dobrim odnosima!

NOVI ESTRADNI RAT: Besna Brena urlala kao sumanuta na Senidu, isplivali šok detalji SVAĐE

Foto: ATA Images

Iako su nedavno iznenadile javost svojim naprasnim prijateljstvom i druženjem, Lepa Brena i Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senida, žestoko su se posvađale i više nisu u dobrim odnosima, kako se jedno vreme neprestano pisalo.

Naime, kako navode domaći mediji, Brena se naljutila na mlađu koleginicu zato što je stalno kasnila na snimanje emisija, te je pevačica zbog toga čak urlala na nju i po hitnom postupku prekinula saradnju.

- Brena je profesionalac i nikad ne kasni na zakazana snimanja emisija, intervjue, promocije... Njih dve su pre i posle zajedničkog koncerta imale mnogo zajedničkih obaveza, Brena je na svaki sastanak stizala pre vremena, dok je Senida uvek kasnila - otkriva izvor blizak pevačicama i otkriva u kom trenutku je folkerka "pukla":

Republika

Foto: Predrag Vučković za Red Bull

Lepa Brena i Senida

- Brena je na snimanje jedne emisije na Radio-televiziji Srbije, naravno, stigla na vreme, dok se Senida pojavila sat vremena kasnije. Tada je Brena počela da urla na nju pred svima i rešila je da prekine saradnju. Cela sala je odzvanjala kad se Breni smučilo ponašanje koleginice: "Nikad nećeš biti zvezda, jer nisi profesionalac! Neću više da tolerišem kašnjenje, ako ja mogu da dođem i pre vremena, ti onda moraš da se pojaviš bar u tačno dogovoreno vreme" - preneo je izvor za Informer. 

Dok je Brena vikala na nju, Senida je sve vreme ćutala. 

- Mnogo nas je u to vreme bilo na RTS-u i svima je bilo neprijatno... Uprkos svađi, njih dve su snimile emisiju kao da se ništa nije desilo, ali su, koliko sam čuo, nakon toga prekinule saradnju - otkriva sagovornik.

Republika

Foto: printscreen/blic tv

Lepa Brena

Kako se dalje navodi, Brena i Senida su planirale i duet, ali od toga, po svemu sudeći, nema ništa.

- Senida je planirala da napiše pesmu za njih dve, a kada ju je Brena pitala da li je uopšte počela da radi na tome, ona je govorila da ima vremena i da je još rano. To je pričala mesecima, pa joj je Brena posle svađe na RTS-u rekla da odustaje od svega - završava priču izvor.

Republika

Foto: instagram.com/senida_h

Senidah

Inače, Brena i Senida su donedavno bile toliko bliske da ju je folk pevačica ugostila i na svojoj jahti, a posle svađe na RTS-u prekinule su kontakt, ali se i dalje prate na društvenim mrežama, međutim, fotografije više ne "lajkuju" jedna drugoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading