ČESI OSTAVILI DECU PO NAJVEĆOJ VRUĆINI U ZADRU: Prolaznici zvali policiju i hitnu pomoć, a kad su se vratili roditelji, usledio je NAJVEĆI ŠOK

Autor:

Svet

22.08.2023

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Zadra jeu ponedeljak popodne na parkingu lokalnog trgovačkog centra intervenisala pošto su građani javili da su deca ostavljena u automobilu po velikoj vrućini.

ČESI OSTAVILI DECU PO NAJVEĆOJ VRUĆINI U ZADRU: Prolaznici zvali policiju i hitnu pomoć, a kad su se vratili roditelji, usledio je NAJVEĆI ŠOK

Foto: Shutterstock

Decu u autu čeških registarskih tablica primetili građani koji su pozvali policiju i Hitnu pomoć. Automobil je bio otključan i unutra je bilo dvoje dece, od kojih je jedno spavalo, dok su roditelji bili u prodavnici, prenosi 24sata.hr.

Deci je odmah pružena pomoć i utvrđeno je da su dobrog zdravstvenog stanja. Na autu su bila delilično otvorena stakla i otključana vrata koja je starije dete zatvorilo, jer je ometalo parkiranje drugih vozila, navela je zadarska policija koja je još jedanput upozorila roditelje da ne ostavljaju decu samu u zatvorenim automobilima.

Čitateljka 24 sata javila se sajtu sa tvrdnjom da je tamo bila sat vremena i da je situacija bila prilično dramatična.

- U autu je bilo dvoje dece, jedno je imalo oko pet godina, drugo oko dve godine. Čovek ih je primetio kad je išao do svog auta. Stariji dečak je pokušao da probudi mlađeg brata koji je izgledao kao da je u teškom stanju. Taj čovek koji ih je video je odmah otvorio vrata - ispričala je ona.

Republika

Foto: Shutterstock

 

 

Navela je da je Hitna pomoć stigla za par minuta.

- Videla sam da pomažu detetu u kolima Hitne. Da taj čovek nije naišao, mislim da dete ne bi preživelo! Rekla sam mu: "Vi ste mu spasili život". Odmah nakon toga došla je policija - kazala je ta žena.

Ona je rekla da su se ljudi okupili, svi su se čudili gde su mama i tata.

- Prošlo je 45 minuta. Tada je taj čovjek koji je spasao decu otišao u prodavnicu da ih traži. Potom je konačno došao otac dece. Počeo je da urla na starijeg dečaka koji je šokiran sedio u vozilu Hitne pomoći. Medicinska sestra mu je rekla da dečak nije ništa kriv i da ih je zvao gospodin koji ih je primetio same u autu - navela je ona.

Dodala je da je tada došla i majka, koja je tvrdila da su ostavili otvoren prozor i da je jedno dete spavalo.

- Čula sam kako joj govore da su dete jedva spasili. Znate što im je ona rekla na to? "Fuck off!" (odj*bite), umesto da se zahvali! Svi su ostali zatečeni - rekla je žena.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading