REVIJA ŽUTIH KARTONA I AUTOGOLOVA: Sastav Potisja je uspeo da preokrene rezultat na teškom gostovanju!

Autor:

Sport

22.08.2023

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povreda Icića je zabrinula mnoge..

REVIJA ŽUTIH KARTONA I AUTOGOLOVA: Sastav Potisja je uspeo da preokrene rezultat na teškom gostovanju!

Foto: FK KSK Konak 1926

Proteklog vikenda startovala je nova sezona A lige FSG Zrenjanina, jedan od duela igran je na stadionu "KSK Konak" na kojem je istoimena ekipa ugostila sastav Potisja iz Knićanina.

Domaći tim ima status "novajlije" u ligi, i samim tim je hteo u prvom kolu pred svojim navijačima da se pokaže u najboljem svetlu. Već posle deset minuta igre uspeli su da zatresu mrežu gostiju, Božidar Babić je pogodio za prednost ekipe Konak, 1:0. 

Trgli su se gosti posle primljenog gola, zaigrali su dosta bolje i ubrzo su stigli do izjednačenja. Nikola Antić je odličnim pogotkom u 16. minutu postavio rezultat na 1:1. 

Bilo je dosta prekida tokom prvog poluvremena, što je "nateralo" sudiju Filipa Dimitrievskog da se aktivira sa kartonima. Tokom prvih 45 minuta pored dva gola publika je imala prilike da vidi i šest javnih opomena.

Republika

Foto: FK Potisje Knićanin

Siguran start nove sezone sastava iz Knićanina

Krenuli su gosti sa napadima od starta drugog poluvremena, i to se ubrzo isplatilo. Nakon lepe akcije Savičić je poslao oštar centaršut, gde je jedan igrač domaćih nespretno reagovao i lopta je završila u mreži njegovog tima, 2:1 za Potisje. 

Zadesio je peh goste u 57. minutu, povredio se napadač Milan Icić i umesto njega na teren je ušao trener gostiju, Ivan Pavlović. Ulaskom iskusnog Pavlovića, stigla je određena doza sigurnosti u redovima Potisja, što je dovelo do bolje igre.

Na semaforu je tekao 65. minut kada je došlo do nove promene rezultata, opet je Savičić uputio centaršut u kazneni prostor domaćina, preslikana situacija kao kod drugog pogotka za goste, autogol igrača Konaka, 3:1 za Potisje. 

Ubrzo nakon pogotka, sudija Dimitrievski je pokazao drugi žuti, odnosno crveni karton domaćem fudbaleru, Srđan Rajak je otišao ranije na tuširanje. 

Kontrolisali su gosti posed do kraja meča i uspeli su da zabeleže trijumf vredan tri boda na otvaranju sezone.

KSK Konak 1926 - Potisje (Knićanin) 1:3 (1:1)

Konak 1926: Horvat, D. Guran, Nikolin (od 70' Prec), N. Guran (od 30' Orc), Žužić, Stojšić, Dičoski (od 70' Marjanović), Šandor, Rajak, Babić, Protić

Potisje: Marinković, Milosavljević, Mihajlović, Anđelković, Štetin, Karataševski, Savičić, Stojković, Stanković, Icić (od 59' Pavlović), Antić

U sledećem kolu ekipa Potisja ugostiće sastav Zadrugara iz Lazareva, dok sastav Konaka gostuje Borcu iz Zrenjanina.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading