TO JE TA SEZONA? Zaječarci silni na startu nove takmičarske godine - Sloga prošla kroz DEVET KRUGOVA PAKLA!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.08.2023

19:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaćin se poigravao na startu nove sezone...

TO JE TA SEZONA? Zaječarci silni na startu nove takmičarske godine - Sloga prošla kroz DEVET KRUGOVA PAKLA!

Foto: FSU Kraljevica

Na startu takmičarske 2023/24 godine u okviru Zaječarske okružne lige, sportski kolektiv iz Zaječara, FSU Kraljevica zabeležila je ubedljiv trijumf protiv Sloge iz Minićeva.

Prethodne sezone FSU Kraljevica je osvojila vicešampionsku titulu, a na startu novog šampionata dočekala je Slogu iz Minićeva, s tim što se mora napomenuti da su gosti u Zajčar stigli samo sa desetoricom fudbalera i kako iz redova domaćina ističu, pored svih problema koji su ih zatekli, Slogi treba čestitati na lavovskoj borbi tokom svih 90 minuta igre.

Domaći su došli do prednosti već u prvom napadu pogotkom Nikole Aleksića, najboljeg strelca Okružne lige u minuloj sezoni. 

Do kraja poluvremena golovi u mreži gostiju ređali su se kao na filmskoj traci. Najpre je Šafer par minuta kasnije postigao jedan od svoja četiri pogodaka na ovom susretu, zatim Denić, a potom i novajlija Uroš Petrović fantastičnim pogotkom sa preko dvadeset metara i se rezultatom 5:0 otišlo se na odmor.

Inicijativa ’’vukova’’ sa Kraljevice nastavljena je i u drugom poluvremenu gde su viđena još četiri pogodaka u mreži golmana Marinkovića.

Foto: FSU Kraljevica

Devetka Zaječaraca na startu nove sezone

 

- Zaječarska okružna liga, 1. kolo:

FSU Kraljevica (Zaječar) - Sloga (Minićevo) 9:0 (5:0)

Strelci: Aleksić 1`, 54`, Šafer 5`, 17`, 51`, 70`., Denić 16`, Petrović 36`, Brkić 51`

Stadion: Pomoćni teren na Kraljevici

Gledalaca: 100

Sudija: Nikola Tomić (Zaječar)

FSU Kraljevica (Zaječar): Miladinović, Ignjatović, Pavlov, Ćosić, Jelenković (Novković), Petrović, Brkić, Gligorijević, Šafer, Aleksić, Denić (Đokić)

Sloga (Minićevo): Marinković, Lukić, Franjić, Zlatković, Đokić, Mijović, Nikolić, Milutinović, Miletić, Petrović, Živković

Igrač utakmice: Kevin Šafer (FSU Kraljevica)

U narednom 2. kolu zaječarska FSU Kraljevica gostuje u Velikom Izvoru ekipi Graničara, dok će Sloga još jdnom gostovati, ovoga puta u Šljivaru istoimenoj ekipi.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading