MILAN KARADŽIĆ PROGOVORIO O LAUŠEVIĆU: Poruka koju mu je poslao, slama srce!

Autor:

Zabava

23.08.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zdravstveno stanje Žarka Lauševića drži se u strogoj tajnosti, a o njemu brine veliki broj lekara, dok kolege očekuju njegov povratak na projekte koje trenutno radi

MILAN KARADŽIĆ PROGOVORIO O LAUŠEVIĆU: Poruka koju mu je poslao, slama srce!

Foto: ATAImages, Tanjug/AP

Kao bomba odjeknula je vest da je Žarko Laušević (63) primljen u KBC Bežanijska kosa. Ova vest je uznemirila javnost, a kako je Srpski telegraf saznao, glumcu je pre nekoliko meseci dijagnostikovan karcinom pluća, a njegovo stanje kulminiralo je poslednjih dana, pa je zadržan u bolnici.

Foto: Tanjug

Žarko Laušević

Koliki je Laušević profesionalac, govori i činjenica da je, i pored ozbiljno narušenog zdravlja, insistirao da nastavi snimanje serije "Kalkanski krugovi", a reditelj ove serije Milan Karadžić veruje da će se Žarko izvući.

Naime, izvor blizak Lauševiću je rekao da, bez obzira na situaciju, Laušević nije želeo da propusti nastavak snimanja serije "Kalkanski krugovi" tokom leta, a na kojoj je radio u Aranđelovcu, te da ga je filmska ekipa maksimalno ispoštovala. Sve ovo je potvrdio i Milan Karadžić.

- Žarko je na bolničkom lečenju i biće na terapijama sledećih dana - rekao je reditelj serije "Kalkanski krugovi", pa sa setom u glasu dodao:

- Snimio je manje-više sve svoje scene, malo je ostalo. Inače, uradio je sjajan posao, prezadovoljni smo urađenim, maestralan je glumac. Mnogo se daje i troši, vrućine su, a on krhkog zdravlja. Nadamo se najboljem, ima svu bolničku negu i očekujemo da će ubrzo izaći s lečenja.

Kako dalje navodi izvor blizak glumcu, Lauševiću su tokom vikenda urađene hitne analize krvi, te će dalji tok lečenja biti određen spram toga.

- Vest o njegovom zdravstvenom stanju drži se u strogoj tajnosti da ne bi došlo do raznih spekulacija u javnosti. Upravo zbog privatnosti nalazi se u apartmanu u bolnici Bežanijska kosa, gde o njemu brine veliki broj lekara i drugo medicinsko osoblje. Žarko je u stabilnom stanju i nije životno ugrožen. Već neko vreme ima problem s plućima. Verujemo da će sve biti dobro - kaže izvor blizak glumcu.
Podsetimo, Laušević je 27. oktobra 2020. bio smešten na KOVID odeljenju KBC Bežanijska kosa. Kako smo tada pisali, Laušević je 23. oktobra operisan u Beogradu. O Žarkovom zdravstvenom stanju pričalo se i 5. juna 2019, kada mu je pozlilo u jednom restoranu u Zemunu. Ekipa Hitne pomoći došla je tada na lice mesta da bi slavnom glumcu ukazala pomoć. Iz Urgentnog centra tada su naveli da je glumac imao visok pritisak i glavobolju, navodno, zbog promene vremena.


Žarku supruga najveća podrška

Izvor blizak Žarku kaže da je njegova žena van sebe, te da se moli da mu bude dobro.

- Žarkova supruga Anita je njegova najveća podrška i mnogo je zabrinuta za njegovo zdravlje. Zajedno su se vratili iz Njujorka i nerazdvojni su. Pokušava da bude jaka i da Žarku šalje pozitivnu energiju, ali nije ni njoj lako. Moli se, kao i svi mi, da sve dobro prođe i da Žarko izađe što pre iz bolnice - kaže izvor blizak glumcu.

 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading