ZAVIRITE U STAN SAŠE POPOVIĆA U OPATIJI: Luks nekretnina nema šta nema, od cifre i pogleda zavrteće vam se u glavi (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

22.08.2023

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši direktor "Granda" baškari se uz bazen i pogled na more!

ZAVIRITE U STAN SAŠE POPOVIĆA U OPATIJI: Luks nekretnina nema šta nema, od cifre i pogleda zavrteće vam se u glavi (FOTO)

Foto: ATAImages, printscreen/Grand TV

Saša Popović, bivši direktor "Grand" produkcije, poseduje luksuznu nekretninu na obali Jadranskog mora u Opatiji, a koju je, kako su mediji preneli, platio vrtoglavih 300.000 evra.

Naime, kako se ističe, stan od skoro 100 kvadratnih metara na Hrvatskom primorju poseduje bazen, terasu, kao i pogled od "milion dolara", od kojeg bukvalno zastaje dah.

Saša i njegova supruga, pevačica Suzana Jovanović, luksuzan stan u biseru hrvatskog primorja pazarili su pre sedam godina, a nedavno su ga i potpuno renovirali, za šta su izdvojili čak oko 30.000 evra.

Podsetimo, kako su mediji ranije pisali, Popović je stan pazario 2016. godine i to za neverovatnu cifru od 300.000 evra.

Republika

Foto: ATA Images

Suzana Jovanović i Saša Popović

- Jedan poznanik im je preporučio stan na obali mora, cena mu je bila 300.000 evra i ima oko 100 kvadrata. Nisu su dvoumili, pa je dogovor brzo postignut. Otad njih dvoje uglavnom borave u svom novom stanu u Opatiji, a u Beograd dolaze samo kada imaju poslovne obaveze - prenosili su mediji reči dobro upućenog izvora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading