PAMTIĆEMO GA KAO DOBROG ČOVEKA: Ministar Gašić uputio saučešće ministru Selakoviću povodom pogibije Miloša Kovačevića!

Autor:

Hronika

26.08.2023

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saobraćajna nesreća u kojoj je poginuo Miloš Kovačević dogodila se sinoć oko 1.30 časova.

PAMTIĆEMO GA KAO DOBROG ČOVEKA: Ministar Gašić uputio saučešće ministru Selakoviću povodom pogibije Miloša Kovačevića!

Foto: Facebook/Miloš Kovačević, Tanjug/s. Aćimović

Bratislav Gašić, Miloš Kovačević

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić uputio je saučešće ministru za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Nikoli Selakoviću, povodom pogibije pomoćnika ministra Miloša Kovačevića.

- Sa velikom tugom sam primio vest o tragediji u kojoj je poginuo Miloš Kovačević, pripadnik Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja. Pamtićemo ga pre svega kao dobrog čoveka, ali i kao posvećenog i odgovornog profesionalca. U ime svih pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova i u svoje lično ime, izražavam najdublje saučešće - poručio je ministar Gašić.

Podsetimo, Miloš Kovačević (31), vršilac dužnosti pomoćnika ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, iz Sektora za boračko-invalidsku zaštitu poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila prošle noći u mestu Ljubičevo kod Požarevca.

Saobraćajna nesreća se dogodila sinoć oko 1.30 časova a učestvovali su automobil marke "pežo 508" i teretno motorno vozilo "man". Vozač automobila "Peugeot 508" D. B. (66) se kretao saobraćajnom trakom u kontra smeru i tom prilikom je došlo do čeonog sudara sa kamionom marke "MAN" koji se kretao od Male Krsne prema Požarevcu.

Kovačević je bio državni službenik u Ministarstvu za rad, boračka i socijalna pitanja, a pre toga je radio u Ministarstvu spoljnih poslova, dok je prethodno bio zaposlen i kao saradnik za bezbednost u Telekomu Srbije.

Kako se navodi na njegovom Fejsbuk profilu, Kovačević je iz Valjeva, a živeo je u Beogradu.

Oženjen je i otac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading