ZABRANJENA LJUBAV TANJE SAVIĆ! Isplivala istina o vezi sa zgodnim PILOTOM, majka joj branila vezu sa Muhamedom jer je DRUGE VERE

Autor: P. R.

Zabava

26.08.2023

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je javno priznala vezu i oktrila svog novog dečka, isplivali su detalji porodične svađe zbog zabranjene ljubavi!

ZABRANJENA LJUBAV TANJE SAVIĆ! Isplivala istina o vezi sa zgodnim PILOTOM, majka joj branila vezu sa Muhamedom jer je DRUGE VERE

Foto: Instagram.com

Pevačica i nekadašnja "Zvezda Granda", Tanja Savić, juče je na društvenoj mreži Instagram prvi put javno priznala da je u vezi sa 11 godina mlađim pilotom Muhamedom Mukijem Bešićem, a kojeg je dugo krila od javnosti. 

Inače, domaći mediji su već pisali o njenoj tajnoj romansi sa Bešićem, iako ona to nikada nije želela da potvrdi, ali ni da demantuje. Kako se pisalo, u njihov turbulentni odnos umešali su se roditelji, koji su im navodno napravili problem zbog druge veroispovesti.

Smatra da je zaslužila da nakon svega što je prošla sa Dušanom u braku ima pravo da bude srećna. Ne može da razume da njeni ne prihvataju Muhameda samo zato što je druge vere - istakao je pre nekoliko meseci izvor blizak Tanji, koji je otkrio da je mlađašni pilot i u jednom trenutku ostavio:

- Mnogo je neraspoložena, ali nikako ne prihvata da je ostavljena i to sve zbog roditelja. Uopšte sada ne priča sa njima, a oni veruju da je ovako najbolje i da će je ljutnja proći - otkrio je tada izvor.

Kako se dalje navodilo, popularna pevačica i pilot su se upoznali kad je Tanja bila na turneji u Americi.

- Tačno je da Tanja ima novog dečka Muhameda i da je on 11 godina mlađi od nje. Rodom je iz Bijeljine, a živi u Americi. Upoznali su se u Americi kada je ona prošle godine bila na turneji. Nakon toga su bili u svakodnevnom kontaktu, on je baš odlepio za njom - ispričao je izvor blizak pevačici tom prilikom.

Republika

Foto: Instagram.com

Tanja Savić sa novim dečkom

Tanja je čak i za medije jednom priznala da se zaljubila.

- Može se reći da je moje srce zarobljeno. Osvojio je i on mene i ja njega. Ne bih volela da se o meni i mom partneru priča javno. Stiglo je proleće, sve se budi, pa i naša srca. Priznajem, zaljubljena sam. Osvojio me jedan sjajan muškarac, od kojeg sam dobila ogrlicu i minđuše za rođendan. One imaju veliku simboliku i baš su mi važne - pohvalila se Savićeva nedavno medijima, dok su njen bivši suprug Dušan Jovančević i majka Živana Savić burno reagovali na novosti u Tanjinom ljubavnom životu.

Republika

Foto: Instagram.com

Tanja Savić sa novim dečkom

Podsećanja radi, nakon što je pevačica Tanja Savić na društvenoj mreći Instagram objavila prvi put fotografiju sa novim dečkom, ona se zatim i oglasila i misterioznom porukom obratila kako svojim pratiocima, tako i celokupnoj javnosti koju već izvesno vreme intrigira njen ljubavni život.

Jeste li ikad zastali i pomislili: "Vau, za ovo sam se molila, a sada je tu i dešava mi se" - stoji u objavi koju je pevačica podelila na svom zvaničnom profilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading