"SA ODUŠEVLJENJEM PRIHVATAM IDEJU I INICIJATIVU O IZBORIMA" Predsednik Skupštine odgovorio na zahteve opozicije

Autor:

Vesti

05.09.2023

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Orlić je istakao da sa oduševljenjem prihvata ideju i inicijativu opozicije o izborima.

"SA ODUŠEVLJENJEM PRIHVATAM IDEJU I INICIJATIVU O IZBORIMA" Predsednik Skupštine odgovorio na zahteve opozicije

Foto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ

Predsednik Srkupštine Srbije Vladimir Orlić održao je konferenciju za novinare pred početak zasedanja Skupštine, a potom je istakao da sa oduševljenjem prihvata ideju i inicijativu opozicije o izborima.

- Najveća poslanička grupa je sa oduševljenjem prihvatila izbore. A što se tiče pretnji da hoćete da sprečite da penzioneri dobiju svoje povećanje, kao i majke novac za svoju decu, e to je nasilje. Ja ću o tome da je to njihova želja i namera informisati nadležne organe i Vladu, predsednika, tražićemo da dobijemo odgovore u narednih 30 dana - rekao je Orlić.

Podsetimo, poslanici dela opozicije održali su, pola sata pred početak sednice, konferenciju za medije u holu parlamenta na kojoj su rekli da će blokirati rad današnje sednice Skupštine dok im se ne ispune zahtevi - održavanje vanrednih parlamentarnih i izbora u Beogradu. 

Na koji način će blokirati rad Skupštine, nisu precizirali. Konferenciju su držali Miroslav Aleksić, Radomir Lazović, Aleksandar Jovanović Ćuta, Marinika Tepić, Zoran Lutovac... 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (34)

Loading
nena

05.09.2023 10:44

Ne dolazi u obzir da se spreči povećanje penzija, je li opozicija svesna koliko je penzionera na ivici egzistencije

ada

05.09.2023 10:45

Opozicija bi da ukine povećanje penzija i pomoć deci, pa kako bi mi tek živeli bedno da oni dodju na vlast

Milica

05.09.2023 10:46

Opozicija sve radi da potkopa ideju o povećanju plata i penzija kao i isplatu pomoći deci do 16 godina ali narod sve vidi.

Dusan

05.09.2023 10:47

Данас су се обратили представници опозиције ,и рекли да они хоће то да спрече, да спрече да пензионери добију повећање пензија, да ће мајке добију помоћ. Све то ће да раде зато што траже изборе.